آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
2بازدید
۰

مصرف لوازم‌آرايشي در ايران بالاتر از ميانگين‌جهاني

مصرف لوازم آرایشی در ایران بالاتر از میانگین جهانی است و بانوان ایرانی به ویژه دوشیزگان از محصولات آرایشی استفاده می کنند که شاید مناسب پوستشان هم نباشد.

مصرف لوازم آرایشی در ایران بالاتر از میانگین جهانی است و بانوان ایرانی به ویژه دوشیزگان از محصولات آرایشی استفاده می کنند که شاید مناسب پوستشان هم نباشد.

«دکتر مینا فرحی»، متخصص پوست در گفتگو با رادیو ایران اظهار داشت :
سبد هزینه های خانواده ، کالاهای گوناگونی را در بر می گیرد، برخی از آنها لوازم آرایشی- بهداشتی است مانند کرم های ضد آفتاب که استفاده از آن به همه توصیه می شود و برخی از این محصولات باید با دقت بیشتری انتخاب شود تا بر سلامت اثر منفی نداشته باشد.

دکتر مینا فرحی افزود : مصرف لوازم آرایشی خیلی بالاتر از میانگین جهانی است، متاسفانه ایران یکی از سه کشور اول در خاورمیانه است که از این لوازم بسیار زیاد استفاده می کند.

وی با اشاره به اینکه مصرف کرم های مراقبت از پوست، میانگین بالایی ندارد؛ خاطرنشان کرد: یکی از معضلاتی که امروزه در کلینک های پوست به صورت فراوان دیده می شود؛ دیدن بانوان ها ایرانی بخصوص دوشیزگان نوجوانی است که از این محصولات به شکل فراوان، استفاده می کنند که ممکن است، مناسب هم نباشد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.