آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
4بازدید

هوای تهران امروز هم نفس‌گیر شد

به دلیل بالا بودن غلظت آلاینده‌ با قطر کمتر از 2.5 میکرون از حد مجاز هوای تهران امروز نیز در شرایط ناسالم قرار گرفت.

معاون پایش و نظارت محیط زیست استان تهران گفت: به دلیل بالا بودن غلظت آلاینده‌ با قطر کمتر از 2.5 میکرون از حد مجاز هوای تهران امروز نیز در شرایط ناسالم قرار گرفت.

محمد رستگاری در گفت‌وگو با فارس، درباره شرایط کیفی هوای تهران گفت: بر اساس اطلاعات حاصل از دستگاه‌های سنجش آلودگی هوا طی 24 ساعت گذشته منتهی به 8 صبح امروز هوای تهران در شرایط ناسالم قرار گرفته است.

معاون پایش و نظارت محیط زیست استان تهران گفت: بر همین اساس شاخص آلودگی هوای تهران درباره آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون روی عدد 113 قرار گرفته است و به همین سبب هوای تهران برای گروه‌های حساس در شرایط ناسالم قرار دارد.

وی همچنین بیان داشت: شاخص آلودگی هوا درباره ذرات معلق با قطر کمتر از 10 میکرون نیز روی عدد 65 قرار گرفته است.

رستگاری خاطرنشان کرد: با چنین شرایطی به مبتلایان به بیماری‌های تنفسی، ریوی و قلبی و همچنین کودکان، سالمندان و زنان باردار توصیه می‌شود از ترددهای غیرضروری و فعالیت‌های بدنی در سطح شهر خودداری کنند.


تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.