آخرین خبرحمایت ایران از ابتکارات صلح رئیس‌جمهور چین
0بازدید

مذاکرات صلح اوکراین شکست خورد

لئونید کوچما، رئیس جمهور سابق اوکراین و نماینده کیف در مذاکرات صلح با شورشیان جدایی طلب طرفدار روسیه در مینسک روز شنبه از شکست این مذاکرات خبر داد.

لئونید کوچما، رئیس جمهور سابق اوکراین و نماینده کیف در مذاکرات صلح با شورشیان جدایی طلب طرفدار روسیه در مینسک روز شنبه از شکست این مذاکرات خبر داد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، کوچما در گفتگو با خبرگزاری اینترفاکس با بیان اینکه « مذاکرات مینسک شکست خورد » اعلام کرد رهبران جدایی طلب که توافقنامه های قبلی را امضا کرده بودند از آمدن به مینسک خودداری و فرستادگان آنها « بحث درباره تدابیری برای آتش بس فوری و خروج سلاح های سنگین » را رد کردند.
وی افزود: «‌ طرف اوکراینی هیچ ضر الاجلی را قبول نمی کند .»

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مینسک، مذاکرات بین گروه تماس متشکل از کوچما، نمایندگان روسیه و سازمان امنیت و همکاری اروپا و شورشیان در پایتخت بلاروس حدود یک ربع طول کشید.
توافقنامه های قبلی که چندان رعایت نشد در مینسک امضا شده است.

جدایی طلبان طرفدار روسیه روز جمعه تهدید کردند در صورت شکست مذاکرات حملات به شرق اوکراین را تشدید می کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.