آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

ديدار مسئولان استان‌قم با سيدحسن‌خميني

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی گفت: برای باقی ماندن انقلاب اسلامی باید همه منیت ها از بین برود.

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی گفت: برای باقی ماندن انقلاب اسلامی باید همه منیت ها از بین برود.

به گزارش واحد مرکزی خبر؛ وی امشب در دیدار استاندار و مسئولان استان قم که به مناسبت آغاز دهه فجر انجام شد با اشاره به اینکه منیت در فلسفه سیاسی امام خمینی هیچ گاه جایگاهی نداشته است افزود: رمز بقای انقلاب ، دوری از منیت ها و گذشتن از خود است.

حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی خاطرنشان کرد : برای پیشرفت و اعتلای کشور ، مدیران باید از اینکه کارها را به نام خود تمام کنند بپرهیزند و همه امور را در سطح کلان ببینند تا مشکلات کشور که البته بسیاری از آنها ناشی از توطئه دشمنان است از بین برود.

استاندار قم هم در ابتدای این جلسه ، با تبریک ایام دهه فجر ، گفت: امروز دولت و ملت در اتحادی وصف ناپذیر برای رشد و توسعه کشور تلاش می کنند و افتخار دارند که سرباز ولایت فقیه درعصر مبارزه و جهاد برای اعتلای ایران اسلامی هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.