آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

عراقچی:مذاکرات‌به‌مراحل‌حساس‌نزدیک‌شده

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران گفت: مذاکرات هسته ای ایران با گروه 5 + 1 به مراحل حساس خود نزدیک شده و روند مذاکرات در روزهای آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد.

عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای ایران گفت: مذاکرات هسته ای ایران با گروه 5 + 1 به مراحل حساس خود نزدیک شده و روند مذاکرات در روزهای آینده با شتاب بیشتری دنبال خواهد شد.

به گزارش ایرنا، 'سیدعباس عراقچی' روز دوشنبه در حاشیه مراسم ادای احترام معاونان و مدیران وزارت امور خارجه به مقام شامخ امام راحل، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا

افزود: هنوز اختلافاتی میان طرفین در خصوص موضوعات مطرح شده در روند مذاکرات هسته ای وجود دارد، اما به آینده مذاکرات بسیار خوشبین و امیدوار هستیم.

عراقچی تصریح کرد: دستیابی به توافق جامع و نهایی در مذاکرات هسته ای منوط به حسن نیت طرف مقابل در خصوص توجه به حقوق مشروع ایران بر اساس قوانین و معاهدات بین المللی است.

معاون وزیر امور خارجه با بیان اینکه جمهوری اسلامی با جدیت و حسن نیت خواهان ادامه روند مذاکرات است، تاکید کرد: در صورت واقع بینی کشورهای غربی به طور قطع مذاکرات منجر به نتیجه مطلوب و توافق خواهد شد.

معاونین، مدیران و جمعی از کارکنان وزارت امور خارجه روز دوشنبه با حضور در حرم مطهر امام خمینی(ره) و نثار تاج گل و قرائت فاتحه، با آرمان های والای بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی تجدید میثاق کردند.

شرکت کنندگان دراین مراسم همچنین با حضور بر مزار بانو 'خدیجه ثقفی' همسر مکرمه امام خمینی(ره) یاد و خاطره بانوی انقلاب را نیز گرامی داشتند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.