آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

طفره حدادعادل از پاسخ به یک سؤال

حدادعادل هرگونه اظهارنظر درباره ماجرای نمایندگانی که از معاون اول احمدی‌نژاد پول دریافت کرده‌اند را حاشیه‌سازی خواند و گفت: درباره هر موضوعی که سبب حاشیه‌سازی در کشور شود، سخن نمی‌گویم.

غلامعلی حدادعادل، رئیس فراکسیون اصولگرایان مجلس، بعد از ظهر امروز در حاشیه مراسم ختم مادر همسر رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، در پاسخ به سؤالی درباره نامه محمدرضا رحیمی به احمد‌ی‌نژاد که در آن از پرداخت مبالغی به برخی کاندیداهای مجلس هشتم شورای اسلامی سخن گفته شده بود، تأکید کرد: درباره هر موضوعی که سبب حاشیه‌سازی در کشور شود، سخن نخواهم گفت و رهبری نیز بارها در این مورد به همه مسئولان نظام توصیه کرده‌اند.

وی، همچنین درباره پیاده‌روی وزیر خارجه کشورمان با وزیر خارجه آمریکا اظهار کرد: اینجا، جای مناسبی برای طرح این موضوع نیست.

گفتنی است، مراسم ختم مادر همسر سید رضا تقوی، بعد از ظهر امروز - چهارشنبه - با حضور مقامات لشکری و کشوری در مسجد نور تهران برگزار شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.