آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
3بازدید
۰

انتقاد اردوغان ازسکوت اوباما دربرابر قتل مسلمانان

رئیس جمهور ترکیه از سکوت رئیس جمهور آمریکا در قبال قتل سه دانشجوی مسلمان در ایالت کارولینای شمالی انتقاد کرد و از وی خواست در خصوص این تیراندازی ها موضع گیری کند.

رئیس جمهور ترکیه از سکوت رئیس جمهور آمریکا در قبال قتل سه دانشجوی مسلمان در ایالت کارولینای شمالی انتقاد کرد و از وی خواست در خصوص این تیراندازی ها موضع گیری کند.

به گزارش واحد مرکزی خبر، خبرگزاری فرانسه از مکزیکو سیتی، رجب طیب اردوغان در جریان سفر به مکزیک گفت: سه مسلمان در کارولینای شمالی کشته شده اند و باراک اوباما، جان کری و جو بایدن هیچ حرفی در این باره نزده اند.

وی در کنار انریکه پنا نیتو رئیس جمهور مکزیک در کاخ ملی مکزیکو سیتی گفت: ما به عنوان سیاستمدار در برابر هر اتفاقی که در کشورمان رخ می‌دهد مسئولیم و باید مواضع خود را نشان دهیم.

قتل این سه دانشجوی مسلمان در دانشگاه کارولینای شمالی باعث شده جهان عرب رسانه‌های آمریکایی را به استانداردهای دوگانه در پوشش اخبار این حمله متهم کند.

در این حمله ضیاء شادی برکات دانشجوی 23 ساله دندانپزشکی و همسرش یُسری محمد ابوصالحه 21 ساله و خواهر 19 ساله همسرش رزان محمد ابوصالحه به ضرب گلوله یک مرد همسایه که صفحه فیسبوکش پر از پست‌های ضدمذهبی بود، کشته شدند.

پلیس اعلام کرده که این جنایت بر اثر مشاجره بر سر جای پارک رخ داده و در حال تحقیق روی آن است اما خانواده دانشجویان کشته شده معتقدند که این جنایت با انگیزه های مذهبی انجام شده است.

کرگ استیون هیکز 46 ساله عامل تیراندازی به قتل متهم شده است.
در مراسم تدفین قربانیان در روز پنجشنبه هزاران تن شرکت کردند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.