آخرین خبردست رد روبیو بر سینه ترامپ زده شد
2بازدید
۴

سه كشته در انفجار خانه‌اي مسكوني در تهران

انفجار مهيب خانه‌اي در تهران سه كشته و دو مصدوم برجاي گذاشت. درصد سوختگي مصدومان اين حادثه «شديد» توصيف شده است.

به گزارش اعتماد، ساعت ٢٣:٢٧ جمعه گذشته، ماموران آتش‌نشاني تهران با اطلاع از وقوع انفجار شديد ساختماني مسكوني در خيابان پيروزي تهران به سرعت خود را به محل حادثه رساندند. شعله‌هاي آتش از ساختماني دو طبقه زبانه مي‌كشيد و طبقه اول به‌طور كامل در آتش فرو رفته بود.

محاصره پنج عضو يك خانواده در ميان شعله‌هاي آتش، ماموران آتش‌نشاني را به تكاپوي بيشتر واداشت و طولي نكشيد كه عمليات اطفاي حريق و نجات آغاز شد. در جريان عمليات نجات ماموران موفق شدند دو نفر از اعضاي خانواده راكه به‌شدت دچار سوختگي شده بودند از داخل ساختمان خارج كنند و تحويل ماموران اورژانس دهند اما هيچ اثري از سه عضو ديگر خانواده نبود.

هرچه عمليات امداد پيش مي‌رفت، اميد زنده بودن آنها كاملا رنگ مي‌باخت تا سرانجام همزمان با فروكش كردن شعله‌هاي آتش، ماموران با جسد سوخته شده سه نفر از اعضاي يك خانواده كه یک كودك ١٠ و یک نوجوان ١٧ ساله نيز در ميان آنها ديده مي‌شد روبه‌رو شدند.

جلال ملكي، سخنگوي سازمان آتش‌نشاني و خدمات ايمني شهرداري تهران با اعلام اين خبر از نشت گاز وسايل گازسوز خانه به عنوان علت اصلي وقوع اين آتش‌سوزي مهيب نام برد و از اتمام عمليات پس از ٤٥ دقيقه خبر داد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۶ ۱۶:۵۶

بیشتر دقت کن کودک10ساله ونوجوان17ساله به هرحال اتفاقی که افتاددردناکه حالا چه کودک یانوجوان ویا پیروجوان فوت انسا در اتش واقعادردانکه انشالله روحشان درارامش ابدی باشد برای شادی روحشان فاتحه مع صلوات

مصطفی۱۳۹۳/۱۱/۲۶ ۱۴:۰۱

خدا رحمت کنه تعداد چهار نفر شد

ايراني00۱۳۹۳/۱۱/۲۶ ۱۳:۰۴

خبر ناراحت كننده اي بود. خدا اين عزيزان را رحمت كند. ولي تابناك جان, 17 ساله كه ديگه كودك نميشه!

ناشناس۱۳۹۳/۱۱/۲۶ ۱۷:۲۸

یک کودک 10 و یک نوجوان 17 ساله

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.