رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

کشف رد پای‌انسان در انتقال‌بیماری به‌گیاهان

محققان ایتالیایی در تحقیقات خود برای نخستین بار دریافته‌اند، خانواده‌ای از پاتوژن‌های انسانی عامل بروز آکنه، هزاران سال قبل توسط انسان به درخت مو منتقل شده است.

کشف رد پای‌انسان در انتقال‌بیماری به‌گیاهان
محققان ایتالیایی در تحقیقات خود برای نخستین بار دریافته‌اند، خانواده‌ای از پاتوژن‌های انسانی عامل بروز آکنه، هزاران سال قبل توسط انسان به درخت مو منتقل شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از مجله Molecular Biology ؛ محققان مرکز نوآوری و تحقیقات ادموند ماخ (FEMRIC) کلونی‌های باکتریایی رشد یافته در تاکستان‌های مو در شمال شرق این کشور را مورد بررسی قرار دادند.

محققان در کمال تعجب خانواده‌ای از پاتوژن‌های انسانی موسوم به پروپیونی باکتریوم آکنه (Propionibacterium acnes) را بر روی پوست درخت مو مشاهده کردند.

به نظر می رسد که این پاتوژن‌ها حدود 7000 سال قبل توسط باغبانان به درختان مو منتقل شده‌اند و از آن زمان این باکتری با گیاه سازگار شده و دیگر قادر به بازگشت به بدن میزبان اصلی نیست.

«آندره کامپیاسو» نویسنده مقاله تأکید می‌کند: تاکنون نمونه ای از سازگاری باکتری انسانی در سلول‌های گیاه مشاهده نشده بود؛ گیاهان دارای این باکتری کاملا سالم بوده و هیچ اثر منفی بر روی مو برجای نگذاشته‌اند.

این کشف می تواند به توسعه روش‌های درمانی میکروبی جدید منجر شود که به تقویت سلامت گیاه مو و سایر محصولات کمک می‌کند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.