آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

تظاهرات مردان دامن پوش در ترکیه

گروهی از مردان ترکیه در اعتراض به قربانی شدن زنان در موج اخیر خشونت مردان در این کشور با پوشیدن دامن در میدان تقسیم تجمع کردند.

گروهی از مردان ترکیه در اعتراض به قربانی شدن زنان در موج اخیر خشونت مردان در این کشور با پوشیدن دامن در میدان تقسیم تجمع کردند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه حریت، 17 فوریه سال جاری میلادی "ارکان دوغان" در اعتراض به کشته شدن "اوزگه‌جان اصلان" 20 ساله، در منطقه "کادیکوی" با به تن داشتن دامن به خیابان آمد.

این اقدام انفرادی دوغان رسانه‌های اجتماعی را ترغیب کرد تا خواستار برگزاری راهپیمایی گسترده "دامن پوش‌ها" شود تا حمایت مردان ترکیه از زنانی را که در موج اخیر خشونت مردان در این کشور قربانی شده‌اند، نشان دهند.

13 فوریه سال جاری میلادی جسد سوزانده شده اصلان در حومه رودخانه‌ای در منطقه "مرسین" پیدا شد و بحث‌های متفاوتی را به راه انداخت.

بارش شدید برف در استانبول انتظارات برای حضور گسترده در راهپیمایی"دامن پوش‌ها" در میدان تقسیم را کمرنگ کرد اما گروهی از مردان در میدان تقسیم و خیابان "استقلال" تجمع کردند. برخی از آن‌ها به همراه فرزندانشان آمده بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رضا۱۳۹۳/۱۲/۰۳ ۱۵:۰۸

ببخشیت اسم جدید تجاوز ، "موج اخیر خشونت مردان " شده ؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۰۳ ۱۴:۴۴

آفرین به شعور مردان ترک .

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۰۳ ۱۴:۳۹

چه بي جنبه! هر روز كلي از اين اتفاقها تو ايران ميوفته، هيچكي ككش هم نمي گزه!!! فوق فوقش مي گن تقصير خود زنه بوده!

ناشناس۱۳۹۳/۱۲/۰۳ ۱۴:۱۲

آفرین به مردان ترک

مسعود۱۳۹۳/۱۲/۰۳ ۱۳:۵۰

این جور جنایت ها که اینجا طبیعیه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.