آخرین خبرهانیه رستمیان به سهمیه المپیک رسید
3بازدید
۰

عزم جدی وزارت کشور برای برخورد با عاملان حادثه شیراز

سخنگوی وزارت کشور، گفت: این وزارتخانه کمیته‌ای را برای شناسایی عاملان حادثه شیراز به این شهر اعزام کرده است.

حسینعلی امیری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری خانه ملت، درباره آخرین وضعیت پرونده حادثه اخیر شیراز، گفت:‌ در اجرای دستور رئیس‌جمهور برای شناسایی عاملان حمله به علی مطهری نماینده مردم تهران، وزارت کشور اخیرا هیأتی را به شهر شیراز اعزام کرده است.

سخنگوی وزارت کشور، ادامه داد: این هیأت تحقیقی با مسئولیت معاون امنیتی وزارت کشور به شیراز اعزام شد تا به سرعت  پرونده حمله به علی مطهری را بررسی و تعیین و تکلیف کند و قطعا در آینده‌ای نزدیک نتایج این پرونده اعلام می شود.

وی افزود: وزارت کشور عزم جدی برای برخورد با متخلفان دارد و قطعا اگر در رابطه با حادثه شیراز قصور مدیریتی وجود داشته باشد، این وزارتخانه با خاطیان برخورد می‌کند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.