آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

حمایت مالی خارجی از گروهک داعشی در مغرب

مسؤولان مغربی از انهدام باندی خبر دادند که پس از جذب و آموزش تروریستها آنان را به عراق و سوریه اعزام می کرد.

حمایت مالی خارجی از گروهک داعشی در مغرب
مسؤولان مغربی از انهدام باندی خبر دادند که پس از جذب و آموزش تروریستها آنان را به عراق و سوریه اعزام می کرد.

به گزارش «تابناک»، وزارت کشور مغرب در بیانیه‌ای اعلام کرد سرکرده این گروهک تروریستی ارتباط بسیار نزدیکی با سرکرده گان داعش داشت.

این تروریست که نام وی در بیانیه وزارت کشور مغرب فاش نشده است، مسؤولیت هماهنگی‌ها برای اعزام نیروهای جدید برای داعش در عراق و سوریه را برعهده داشت؛ این تروریستها پیش از اعزام دوره‌هایی فشرده را برای آموزش استفاده از سلاح های پیشرفته می‌دیدند.

بر اساس اطلاعات افشا شده از سوی سازمان اطلاعات مغرب، اعضای این گروهک تروریستی مبالغ قابل توجهی را از خارج دریافت کرده‌اند و این پولها برای سفر جنگجویان به عراق و سوریه صرف می‌شده است.

منبع: العالم

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.