آخرین خبرهمتی: نقشه ترامپ علیه ایران به خودش برگشت
1393بازدید
۷

عبدالله گل: «گم شدن یک تریلیون لیره» ربطی به من ندارد

بر پایه قانون اساسی ترکیه بازداشت رئیس جمهوری مجاز نیست، اما در صورتی که خیانت رئیس‌جمهوری به ملت خود ثابت شود، می‌توان آن را بازداشت کرده و مورد محاکمه قرار داد.

عبدالله گل: «گم شدن یک تریلیون لیره» ربطی به من ندارد
سرویس بین‌الملل «تابناک» ـ عبدالله گل رئیس‌جمهوری ترکیه در دیدار با «دانیلو ترک»، همتای اسلوونی خود گفت: گم شدن «یک تریلیون» لیره در هنگام عضویت من در حزب «رفاه» در دهه گذشته هیچ ربطی به من ندارد.

به گزارش شبکه تلویزیونی NTV، دادگاه ترکیه در چهارچوب پرونده «گم شدن یک تریلیون» در سال‌های گذشته، خواستار محاکمه عبدالله گل شد.

مباحثات موجود درباره «گم شدن یک تریلیون» لیره در نیمه دوم دهه 1990 آغاز شده است. در آن هنگام عبدالله گل یکی از رهبران حزب رفاه ترکیه بوده که مبالغ بسیاری از بودجه این حزب در شرایط نامعلومی گم می‌شود.

این شبکه خبری افزود: عبدالله گل در آن هنگام همچنین نماینده پارلمان ترکیه نیز بوده است. دادگاه ترکیه بدون آن که وی را دستگیر کند، حکمی را به نفع او درباره حادثه مزبور صادر می‌کند.

بنا بر همین گزارش دادگاه ترکیه، بار دیگر قصد بازپرسی از عبدالله گل در رابطه با این حادثه در بخش سینجان آنکارا را دارد.
بنا بر قانون اساسی ترکیه بازداشت رئیس‌جمهوری مجاز نیست، اما در صورتی که خیانت رئیس‌جمهوری به ملت خود ثابت شود، می‌توان آن را بازداشت و محاکمه کرد.

تصمیمات دادگاه ترکیه در این قبال به وزارت دادگستری کشور ارایه خواهد شد. حکم نهایی در این قبال را دادگاه تجدید نظر کشور صادر خواهد کرد.

عبدالله گل، رئیس‌جمهوری ترکیه افزود: مذاکرات چنین مسایلی موجب کاهش نفوذ ترکیه در سطح جهانی می‌شود.
طرح چنین موضوعی پس از نزدیک به بیست سال و به دنبال پیروزی حزب گل در انتخابات اخیر ترکیه، حکایت از کلید خوردن پروژه‌ای برای برخورد جدی از سوی مخالفان حزب توسعه و عدالت ترکیه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۸:۰۱

با توجه به حذف شش صفر از واحد پولي تركيه اين پول الان معادل يك ميليون لير ترك (تقريبا ششصدوسي ميليون تومان ) ميباشد

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۷:۴۲

ای بابا! دیدید گم شدن پول های هنگفت تو هر کشوری امکان داره! حالا هی بگید 1 میلیارد دلار تو ایران گم شده!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۷:۳۵

اي بابا عيبي نداره ايران هم پول گم شد كسي اينقدر سر و صدا نكرد ... گم شد كه شد فداي سرش ... پول چرك كف دست هستش ...

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۶:۲۷

اینکه گل گفته "مذاکرات چنین مسایلی موجب کاهش نفوذ ترکیه در سطح جهانی می‌شود" فقط یه بهانه برای فرار از حقیقته. اگر واقعا کاری نکرده بره دادگاه از خودش دفاع کنه و تبرئه بشه. حتما چیزی هست که داره قضیه رو منحرف می کنه جاهای دیگه مثل "کاهش نفوذ ترکیه در سطح جهانی" و غیره.

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۵:۴۶

خوب مثل اینکه تو ترکیه هم قانون آمد سر کار.کی بشه ایران هم این جور بشه

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۵:۲۹

به امید روزی که در این سرزمین نیز افرادی به علت گم شدن میلیون ها دلار ازبیت المال جوابگوی افکار عمومی باشند!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۲/۳۱ ۱۵:۲۸

این تیتر گمراه کننده است. یک تریلیون لیره در سال 1990 آنچنان پولی نبود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.