آخرین خبرهمتی: نقشه ترامپ علیه ایران به خودش برگشت
3بازدید
۰

وزیر کشور:

ثابت کردیم انرژی هسته ای حق ایران است

وزیر کشور در مراسم روز ملی پاکستان در جمع سفراهای کشورهای منطقه و جهان در ایران گفت: ما به دنیا ثابت کردیم استفاده صلح آمیز و قانونی از انرژی هسته ای حق ایران است.

وزیر کشور در مراسم روز ملی پاکستان در جمع سفراهای کشورهای منطقه و جهان در ایران گفت: ما به دنیا ثابت کردیم استفاده صلح آمیز و قانونی از انرژی هسته ای حق ایران است.

به گزارش ایرنا،'عبدالرضا رحمانی فضلی'شامگاه یکشنبه درجشن هفتادو پنجمین سالگرد روزملی پاکستان که درهتل استقلال تهران برگزارشد،افزود:با رهنمودهای رهبر معظم انقلاب،تدبیر دولت و استقامت مردم دنیا این حق را برای ایران پذیرفت و ما وارد مرحله تازه ای در ارتباط بین المللی و تبادل تجاری و اقتصادی خواهیم شد.

وی به روابط ایران و پاکستان اشاره کردوگفت:ایران و پاکستان دو کشور همسایه با اشتراکات فرهنگی،تاریخی و دینی جغرافیایی می توانند با همکاری یکدیگر افق های روشن و مطمئنی را پیش رو برای خود بازگشایی کنند.

وزیر کشور ادامه داد:با استقرار دولت تدبیر و امید سیاست دولت همکاری های بیشتر با کشورهای مسلمان منطقه است به ویژه پاکستان که مرزهای خشکی آبی مشترک داریم.

رحمانی فضلی خاطرنشان کرد:روند همکاری ها و تبادل سفرا و تبادل کارشناسان و نشست های مشترک دراین یک سال و نیم رو به افزایش و بهبود بوده است.

وی افزود:در نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک که در اسلام آباد برگزارشد به توافقات بسیار مهمی در حوزه های اقتصادی، مالی و تجاری رسیدیم و ایران با جدیت پیگیری می کند تا این توافقات هرچه زودتر عملیاتی ، اجرایی و اقدام شود.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به حوزه های امنیتی با کشور پاکستان اشاره کرد و افزود:درحوزه امنیتی باتوجه به مرزهای مشترک توافقاتی در حوزه های مبارزه با تروریسم، افراطی گری،شرارت، قاچاق مواد مخدر و انسان داریم که پیگیری جدی داریم که همکاری ها را در این حوزه ها افزایش دهیم.

رحمانی فضلی گفت:در تحولات منطقه ای انتظار ما از همه کشورهای اسلامی براساس آموزه های قرآنی این است که باید با هم متحد باشیم و برای ارتقاء سطح زندگی و همکاری های بین کشورهای منطقه تلاش کنیم.

وی گفت: مایلیم با پاکستان درخصوص تحولات منطقه ای به ویژه موضوع یمن که اختلاف و جنگ بین مسلمانان است همکاری بیشتری داشته باشیم.

وزیر کشور به حملات عربستان به یمن اشاره کرد و گفت: موضوع یمن را یک مساله داخلی می دانیم و معتقدیم که جنگ و خونریزی راه حل نیست و اجماع ملی و دولت فراگیر و راه حل سیاسی می تواند مساله یمن را خاتمه دهد.

رحمانی فضلی ابراز امیدواری کرد همه کشورهای اسلامی منطقه با مشارکت خود در حوزه های اقتصادی، تجاری و خدماتی شاهد پیشرفت روز افزون، استقرار صلح و نابودی افراطی گری و تروریسم باشند.

وی خاطرنشان کرد:ایران گام های بلندی در تنش زدایی بین المللی و منطقه ای برداشته و امیدواریم بتوانیم وظیفه تاریخی خودمان را در استقرار صلح در منطقه و بهبود روابط با دنیا برقرار کنیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.