بازیکنان پرسپولیس منتظر ملاقات با برانکو
مربیان جدید پرسپولیس در هتل محل اقامت این تیم مستقر شدند.
به گزارش تسنیم، برانکو ایوانکویچ که صبح امروز (چهارشنبه) به اتفاق دو دستیارش به ایران رسیدند و در هتل محل اقامت پرسپولیسیها مستقر شدند.
اعضای تیم پرسپولیس از صبح دیروز در هتل المپیک اردو زدهاند و صبح امروز وقتی بازیکنان این تیم برای صرف صبحانه وارد سالن غذاخوری شدند فهمیدند که برانکو و دستیارانش در همین هتل هستند.
البته برانکو و دستیارانش به محض رسیدن به هتل در اتاقهای خود مستقر شدند و هنوز فرصت رویارویی با سرخپوشان را پیدا نکردهاند. به احتمال خیلی زیاد برانکو در زمان ناهار با بازیکنان و مربیان پرسپولیس دیداری خواهد داشت.
مربیان کروات پرسپولیس قصد دارند دیدار این تیم مقابل النصر را از روی سکوهای ورزشگاه آزادی تماشا کنند.
دیدار پرسپولیس - النصر عربستان در چارچوب هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 18:30 امروز (چهارشنبه) در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.