آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

3مصدوم در تصادف 4خودرو در بزرگراه شهید مدرس

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از برخورد چهار خودرو سواری و یک موتور سیکلت در بزرگراه شهید مدرس خبر داد و گفت: این حادثه سه مصدوم بر جا گذاشت.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از برخورد چهار خودرو سواری و یک موتور سیکلت در بزرگراه شهید مدرس خبر داد و گفت: این حادثه سه مصدوم بر جا گذاشت.

جلال ملکی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ساعت 15:53 خبر برخورد چهار خودرو سواری 206، پرشیا، وانت، توسان و یک موتور سیکلت در محور شمال به جنوب بزرگراه شهید مدرس نرسیده به خیابان شهید بهشتی به سامانه 125 اعلام و ماموران دو ایستگاه آتش نشانی به محل اعزام شدند.

وی با بیان اینکه این حادثه ترافیک سنگینی در بزرگراه شهید مدرس ایجاد کرد افزود: آتش نشانان سه مصدوم این حادثه را به مکان امن منتقل و تحویل عوامل اورژانس دادند.

حسن عباسی مدیر روابط عمومی مرکز اورژانس تهران نیز با بیان اینکه دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند گفت: در این حادثه راکب موتور سیکلت 50 ساله از ناحیه پا، یک خانم سرنشین خودرو 206 از ناحیه کمر و گردن و مرد 50 ساله سرنشین وانت از ناحیه پا مصدوم شدند.

وی ادامه داد: مصدومان این حادثه توسط عوامل اورژانس به بیمارستان فیروزگر منتقل شدند.

در طول 24 ساعت گذشته دو حادثه برخورد چهار خودرو در بزرگراه های شهر تهران به دلیل بارندگی و لغزندگی گزارش شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.