فرود اضطراري هواپيما در اندونزي با تهديد بمبگذاري
یکی از مقامات اندونزی روز جمعه از فرود اضطراری یک هواپیمای مسافربری پس از آن خبر داد که ماموران برج مراقبت با تهدید بمب گذاری در این هواپیما رو به رو شدند.
یکی از مقامات اندونزی روز جمعه از فرود اضطراری یک هواپیمای مسافربری پس از آن خبر داد که ماموران برج مراقبت با تهدید بمب گذاری در این هواپیما رو به رو شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بنا بر اعلام جی.ای باراتا، سخنگوی وزارت حمل و نقل اندونزی، هواپیمای باتیک ایر که حامل 122 مسافر بود و از شهر آمبون در شرق اندونزی به سمت جاکارتا پرواز می کرد، مجبور به فرود اضطراری در سولاوسی جنوبی شد. وی گفت ماموران خنثی سازی بمب مشغول جسجو برای یافتن بمب در این هواپیما هستند.
به گفته این مقام اندونزیایی، یکی از ماموران برج مراقبت در فرودگاه آمبون درست زمانی که این هواپیما در پرواز به سمت جاکارتا بود، پیامکی تهدیدآمیز درباره بمب گذاری در هواپیما دریافت کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه در جاکارتا، وی گفت: «این تهدید باعث شد این هواپیما در فرودگاه سلطان حسن الدین در ماکاسار فرود آید.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.