آخرین خبرجزئیات برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در تهران
1بازدید

اياد علاوي با سفير ايران در عراق گفتگو کرد

معاون رئیس جمهوری عراق با سفیر ایران در بغداد دیدار کرد.

به گزارش «تابناک»، در بیانیه ای که دفتر ایاد علاوی شب گذشته صادر کرد زمان این دیدار روز یکشنبه اعلام شد و آمده است:« علاوی در دیدار با حسن دانایی فر درباره حرکت منطقه به سمت تنش های بیشتر و خطرناک تر هشدار داد.»

در این دیدار که احمد چلبی و عدنان جنابی دو نماینده پارلمان عراق حضور داشتند دو طرف به طور شفاف درباره مسائل مختلف تبادل نظر کردند.

همکاری میان دو کشور و بررسی اوضاع عراق و منطقه از مهم ترین محورهای گفتگو میان علاوی و دانایی فر اعلام شده است.

علاوی در این دیدار تاکید کرد:« ضروری است در گام نخست برای اعتماد سازی در داخل عراق اقدام شود و پس از آن برای اعتماد سازی منطقه ای تلاش شود.»

علاوی بر ضرورت تقویت روابط میان کشورهای منطقه بر اساس اصولی چون حفظ منافع مشترک ، احترام به حاکمیت و استقلال کشورها و اصل عدم مداخله در امور داخلی دیگران تاکید کرد.


واحد مرکزی خبر

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.