آخرین خبرسردار بلالی: کمک کنندگان به آمریکا، هدف مشروع ماست
4بازدید
۰

تولید کپسول درمان ناباروری توسط محققان ایرانی

محققان پارک علم‌ و فناوری استان هرمزگان با استفاده از هشت گونه گیاه دارویی، کپسولی برای درمان ناباروری ناشی از تعداد و تحرک کم اسپرم عرضه کردند

محققان پارک علم‌ و فناوری استان هرمزگان با استفاده از هشت گونه گیاه دارویی، کپسولی برای درمان ناباروری ناشی از تعداد و تحرک کم اسپرم عرضه کردند که به گفته آنها طبق کارآزمایی‌های بالینی به باروری افراد تحت درمان منجر می‌شود.

دکتر صغری فلاحی، مجری طرح در گفت‌وگو با خبرنگار علمی ایسنا با اشاره به جزئیات این کپسول، گفت: این کپسول درمانی در قالب پکیجی شامل گیاهان دارویی برای افزایش راندمان باروری در افراد نابارور عرضه شده است و برای افرادی که علت ناباروری آنها کم بودن تعداد و حرکت اسپرم است مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان این که دو گونه از گیاهان مورد استفاده در ترکیب این دارو، بومی استان هرمزگان هستند، اظهار داشت: این دارو در دوره درمانی 72 روزه تا سه ماهه برای مردان نابارور تجویز می‌شود.

فلاحی با بیان اینکه این تحقیقات و کار آزمایی‌های بالینی در مرکز تحقیقات پزشکی مولکولی خلیج فارس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اجرایی شده است، افزود: ‌این طرح در مرحله ثبت اختراع است. 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.