آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
0بازدید

عبدالله گل: توافق هسته ای به سود ایران است

' عبدالله گل' رئیس جمهوری پیشین ترکیه گفت: تحقق توافق جامع هسته ای ایران و گروه 1+5 بیش از همه به سود ایران خواهد بود.

به گزارش «تابناک»، عبدالله گل که برای شرکت در کنفرانس بین المللی جامعه باز به جمهوری آذربایجان سفر کرده است ، این مطلب را در سخنرانی خود خطاب به دانشجویان دانشگاه روابط بین الملل آن کشور عنوان کرد.

وی اضافه کرد: لغو تحریم های اقتصادی علیه ایران از همه بیشتر برای مردم ایران سودمند خواهد بود.

به گفته وی ایران دارای منابع سرشار انرژی است و تحریم های اقتصادی موجب شد برای ایران مشکلاتی برای پیشرفت در فناوریها ایجاد شود که در صورت تحقق توافق جامع هسته ای این موانع نیز برطرف خواهد شد.

رییس جمهوری پیشین ترکیه با اشاره به تهدیداتی که منطقه قفقاز را با خطر رو به رو می کند ، افزود: این واقعیتی است که امروزه منطقه قفقاز از امنیت لازم برخوردار نیست .

گل تاکید کرد: برقراری ثبات و امنیت در منطقه به گسترش مناسبات دوجانبه و توسعه همکارهای چند جانبه منطقه ای بستگی دارد.


ایرنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.