آخرین خبرپایان ۱۸ روز کابوس مرد ربوده‌شده در تهران
1بازدید
۰

یمنی‌ها خواستار خروج تروریست‌های القاعده از کشورشان شدند

مردم شهرهای مختلف یمن شنبه شب با برپایی راهپیمایی خواستار خروج تروریست های گروه انصار الشریعه وابسته به القاعده از این کشور شدند.

به گزارش «تابناک»، صدها هزار تن از اهالی شهرهای عدن و المکلا پایتخت استان حضرموت شب گذشته با سردادن شعار 'بیرون بروید' با راهپیمایی از جلوی مسجد الشرج در این شهر خواستار خروج تروریست های القاعده که از ماه پیش کنترل این شهر را به دست گرفتند، شدند.

یمنی ها ضمن محکوم کردن اقدامات تروریستی اعضای القاعده در یمن ازجمله غارت اموال عمومی، قتل افراد بی گناه و برهم زدن آرامش شهرها ،خواستار بیرون رفتن آنها از یمن شدند.

راهپیمایان با درخواست کمک از جامعه بین المللی برای رهایی از گروه تروریستی القاعده خواستار توقف کمک های تسلیحاتی و مالی عربستان به آنها شدند.

یمنی ها حضور تروریست های القاعده در شهرهای این کشور را موجب فلج شدن زندگی عادی مردم عنوان کردند.

این دومین راهپیمایی علیه تروریست های وابسته به القاعده در استان حضرموت پس از راهپیمایی هفته گذشته در شهر گیل باویزر در مجاورت شهر المکلا است که یمنی ها خواستار خروج تروریست ها از شهرهای یمن شدند.

گروه تروریستی القاعده بزرگترین مشکل پیش روی یمن است که از سوی عربستان تغذیه مالی و تسلیحاتی می شود.

درحالی که از آغاز تجاوز عربستان به یمن تاکنون بیش از 3 هزار و 500 یمنی کشته، بیش از 6هزار تن زخمی و 300 هزار نفر نیز از خانه های خود در روستاها و شهرها آواره شده اند، سازمان ملل برای توقف این تجاوز و جلوگیری از ادامه کشتار غیرنظامیان وارد عمل نشده و با انتشار بیانیه های بی اثر، در عمل به نوعی از تجاوز عربستان به یمن حمایت کرده است.

جنگنده های 9 کشور عربی از جمله کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (به جز عمان) و آمریکا از ششم فروردین تاکنون، عربستان را در تجاوز هوایی به یمن همراهی می کنند.


ایرنا
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.