آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
8بازدید
۰

استانی شدن انتخابات تا یکشنبه نهایی می‌شود

نائب رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور از نهایی شدن طرح استانی شدن انتخابات در سه‌شنبه این هفته و یا حداکثر تا یکشنبه آینده در کمیسیون متبوع‌اش خبر داد.

محمدجواد کولیوند در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)‌ ضمن بیان این مطلب و با اشاره به جلسه امروز کمیسیون شوراها گفت: کلیات طرح استانی شدن انتخابات در جلسه امروز مورد بحث قرار گرفت و بنا شد فردا مجددا جلسهای را برای بررسی‌های نهایی تشکیل دهیم.

وی همچنین بیان کرد: دستور کار دیگر امروز ما در کمیسیون اصلاح ایراد شورای نگهبان به ماده 29 قانون مجلس در خصوص اینکه اعضای شورای شهر باید برای انتخابات استعفا کنند، بود.

کولیوند خاطر نشان کرد: یک ایراد به لغت مجریان تلویزیونی بود که کلمه مجریان حذف شود و ایراد دیگر اظهارنظری بود در خصوص صلاحیت شورای نگهبان که در این باره یک هفته فرصت گرفته شد تا اعضای کمیسیون آن را بیشتر مورد بررسی قرار دهند و مجددا یکشنبه آتی به آن رسیدگی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.