آخرین خبرخوشا به حال امیر قلعه‌نویی؛ یک سال فرصت بیشتر با قراردادی چرب‌تر!
0بازدید

ششمین دور مذاکره برای نگارش متن توافق

ششمین دور مذاکره برای نگارش متن توافق جامع ساعت 11 به وقت محلی - 13 و 30 به وقت تهران- با حضور معاونان وزیران خارجه ایران و 1+5 در وین آغاز می شود.

ششمین دور مذاکره برای نگارش متن توافق جامع ساعت 11 به وقت محلی - 13 و 30 به وقت تهران- با حضور معاونان وزیران خارجه ایران و 1+5 در وین آغاز می شود.

به گزارش ایرنا، سرپرستی تیم مذاکره کننده ایران را سید عباس عراقچی به عهده دارد. مجید تخت روانچی نیز در این مذاکرات حضور خواهد داشت.

پیش از نشست عمومی معاونان وزیران خارجه ایران و 1+5 ، عراقچی و روانچی با هلگا اشمید معاون هماهنگ کننده سیاست خارجی اتحادیه اروپا نشست هماهنگی خواهند داشت. جلسه این سه، ساعت 10 به وقت محلی- 12 و 30 به وقت تهران- انجام می شود.

عراقچی و روانچی تاکنون پنج دور با هلگا اشمید برای نگارش متن توافق جامع مذاکره کرده اند.پس از دور پنجم، دو دور مذاکره میان هیات های ایران و آمریکا به ریاست محمد جواد ظریف و جان کری در ژنو انجام شد که در آن معاونان ظریف و نیز وندی شرمن معاون کری و اشمید حضور داشتند.

مذاکره میان وزیران با هدف رفع موانع فنی و سیاسی صورت گرفت.

چهار دور مذاکره در اردیبهشت ماه انجام شد و دور پنجم از پنجم تا هشتم خرداد .

همزمان با معاونان، تیم های کارشناسی هم در وین برای بحث بر سر ضمائم مذاکره خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.