آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
4بازدید

خبرگزاری‌های دولتی همچنان ساکتند!

تا لحظه ارسال خبر، سه خبرگزاری دولتی کشور کوچکترین پوشش خبری به مناظره شب گذشته آقایان موسوی و رضایی نداده اند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، با وجود اینکه در شب مناظره دکتر احمدی نژاد با مهندس موسوی، خبرگزاری های دولتی و به ویژه فارس و ایرنا به طور کامل اخبار متن و حاشیه این مناظره را با جهت گیری خاص و به صورت لحظه به لحظه در خروجی اصلی خود قرار می دادند، اما در مورد مناظره دیشب تا این لحظه این اتفاق نیفتاده است.

بنا بر این گزارش، فارغ از پیامک های متعددی که از طرف مراکز خبری دولتی در تأیید یک کاندیدا و نفی سه کاندیدای دیگر، لحظه به لحظه در حال ارسال است، در شکل و نحوه پوشش خبری برنامه های تلویزیونی سایر نامزدهای انتخاباتی روندی غیر منطقی و بر خلاف قانون در پیش گرفته شده است که بوی عدالت رسانه ای از آن استشمام نمی شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۵۶

سلام
درود بر میرحسین مرد صداقت و نجابت و حرمت

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۴۷

امشب نه ؛ فردا شب

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۴۴

عقلم میگوید رای به آقا محسن .
اما رفتن حمدی نژاد مهم تر است. پس زنده باد موسوی تا بعد....

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۴۰

رسانه های فرمایشی و اجیر شده برای یک طیف خاص آیا نشانی از عدالتی است که تبلیغش را می کنند؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۳۵

اگر انتشار اخبار این مصاحبه موجب کاهش رای مردم به آنها می شد، اینکار بسیار سریع انجام می گرفت. اما در این مناظره ادب و متانت دو طرف مشهود و ملموس بود، موضوعی که در مناظره شب قبل از آن گم شده بود، زیراسخنران اول بحث را به بیراهه کشید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۳۴

برا من که حتی یک sms هم نیومده؟!
فکر می کنم رسانه های حامی سه کاندیدای دیگر به شدت قصد مظلومیت نمایی دارند در صورتی که واقعیت چیز دیگه ای است که 20 سال بین مردم دهن به دهن می گرده و تا حالا کسی جرات گفتنشو نداشت!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۳۳

پیروزی احمدی نژاد مبارک این آغاز جو سازیهای جدید برای توجیه شکست متفقین بیچاره است

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۳۲

شما خواهشا دم از عدالت نزنید .مناظره ای که قبلش سه ساعت با هم باشن که مناظره نیست

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۳۱

فعلا که به نحو ابلهانه ای حامیان موسوی و رضایی هستند که در حال ارسال پیامک های تخریبی خود هستند. خجالت بکشید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۷

مگه چی شده بود تو مناظره، ما که رفته بودیم زیر پتو از بس یخ بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۶

بیچاره غورباقه آب بدجوری داره سر بالا میره ببین کیا دارن از عدالت رسانه ای حرف میزنن !! در ثانی کدوم متاظره ؟ جناب مهندس از همون اول با خواندن یه متن دیکته شده از حضرات پدر خوانده که خلاف تمام قوانین بود و اصلا هیچ ربطی به هیچی نداشت وصرفا برای تخریب و جبران باخت سنگینشون نوشته شده بود آغاز کزدن ! جناب دکتر هم لبخند تحویل دوست قدیمیشون میدادن !!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۵

حاج محسن
شیر مرد عرصه دفاع
به یاری ات می آییم

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۳

من یکی از طرفدارای موسویم ولی در کل اعتقاد دارم آقای رضایی در این انتخابات خیلی مظلوم واقع شده. دیشب از متانت و وقار آقای رضایی لذت بردم. با اینکه به میر حسین رای میدم ولی به وجود نخبه ای مثل رضایی در کشور افتخار می کنم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۳

واااااااااااااي من يكي كه هلاك بيطرف بودن شما و سايتتونم
البته ميدونم بازم پيامم رو نميذارين
چون بيطرفين ديگه

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۳

این آقا یا خانمی که چند پیام بالاتر نوشته "مگر خودتان عدالت رسانه ای دارید ..." باید بداند که این سایت متعلق به حامیان آقای رضایی است. همانطور که رجانیوز متعلق به آنهاست. حرف این خبر، سایت های دولتی ست. نه سایت های خبری طرفداران

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۲

بر اساس اصول متعدد قانون اساسي از جمله اصل يكصد و بيست و يكم ، رييس جمهوردر مناظره با آقاي مهندس موسوي دچار تخلفات متعدد اخلاقي ، اسلامي ، حقوقي ، امنيتي و سياسي شده است کافي است مروري بر متن سوگندنامه ايشان بنمائيم : «من به عنوان رييس جمهور درپيشگاه قرآن كريم و در برابر ملّت ايران به خداوند قادر متعال سوگند ياد ميكنم كه پاسدار مذهب رسمي و نظام جمهوري اسلامي و قانون اساسي كشور باشم و همه استعداد و صلاحيت خويش را در راه ايفاي مسؤوليتهايي كه برعهده گرفتهام به كار گيرم و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلاي كشور، ترويج دين و اخلاق، پشتيباني از حق و گسترش عدالت سازم و از هرگونه خودكامگي بپرهيزم و از آزادي و حرمت اشخاص و حقوقي كه قانون اساسي براي ملّت شناخته است حمايت كنم. در حراست از مرزها و استقلال سياسي و اقتصادي و فرهنگي كشور از هيچ اقدامي دريغ نورزم و با استعانت از خداوند و پيروي از پيامبر اسلام و ائمه اطهار عليهمالسلام قدرتي را كه ملّت به عنوان امانتي مقدس به من سپرده است همچون اميني پارسا و فداكار نگاهدار باشم و آن را به منتخب ملّت پس از خود بسپارم.»

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۲

چه نیازی به پخش خبر از طرف اینها است . آنهم مناطره ای که همه دیده اند . فکر کرده اید چه کسی اخبار آنها را می خواند

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۲

از انسانیت وقار و صحبت آقا محسن لذت بردیم ایکاش دوستان اصولگرا پشت ایشون جمع میشدن لطفا سلام منو به ایشان برسانید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۱

سایت های اصلاح طلبان پوشش داده اند! دوستداران فناتیک آقای احمدی نژاد چشم ندارند توافق گسترده ی همه ی رسانه های مستقل را در مورد عالی بودن مناظره ی دیشب ببینند!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۱۹

با سلام،
مشخصا خبر گزاری های دولتی در اختیار یک فرد هستند. خبر های ارئه شده در این روزها از این خبرگزاری ها همه بوی تبلیغی برای کاندیدایی خاص دارد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۱۹

حاج محسن دیشب ترکوند... ایول

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۱۶

یه نگاهی به سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) بندازید! آدم فکر میکنه وارد سایت ستاد انتخاباتی احمدی نژاد شده!
چه کسی باید با این موارد مبارزه بکنه؟ توی مملکت به اصطلاح اسلامی، هیچ چیزمون اسلامی نیست. آبروی اسلام رو هم بردیم با این رفتارهای غیراسلامی!
به نظرتون اگر همین الان حضرت قائم (عج) ظهور بکنند، چه برخوردی با همین آقای احمدی نژاد خواهند داشت؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۱۲

یک نکته : تا حالا صدایی از کرباسچی در نیومده ! قراره کروبی امشب چیکار کنه؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۱۲

مگر خودتان عدالت رسانه ای دارید فقط به نفع کاندیدای مورد نظر خودتان تبلیغ می کنید

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۴:۰۸

جناب آقای دکتر محسن رضایی یار دیرینه امام (ره) چرا جلوی گروه حجتیه که امام با این گروه شدیدا مخالف بود ایستادگی نمی کنید چرا گروهی تشکیل نمی دهید که ریشه این فساد را در وطن بخشکانند .اگر این حرکت حجتیه ادامه پیدا کند فاجعه ای بزرگ در کشور رخ خواهد داد که اکنون پیش لرزه های آن را خوب احساس می کنیم . علی یارتان

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۳:۵۹

سلام به خوانندگان عزیز
در تایید خبر بالا برای بنده در مدت 3 دقیقه 23 sms آمده و امروز 6تای دیگر که بعضی از آنها دروغ محض وبعضی دیگر توهین به اشخاصی است که در مناظره سه شنبه
به آنها توهین شد
این کار ها بششتر فضا را متشنج میکند
و از سوی حامیان آقای احمدی نژاد است و با این کارها بیشتر بجای تبلیغ به شعور مردم توهین میکنند
البته معلوم نیست هزینه این تبلیغات
غیر اخلاقی از کجاست
شاید یک میلیارد دلار نفت گمشده داره پیدا میشه !!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۳:۵۸

اخه کی به مناظره محسن رضایی و موسوی اهمیت میده
وقتی دوتاییشون دستشون تو یه کاسه هست که اهمیت نداره
دوتاییشون اومده بودند احمدی نژاد و خراب کنن همین

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۳:۵۶

غریب و تنها آقا محسن )-:

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۳:۴۹

یعنی تا کنون اعتقاد داشتید عدالت رسانه ای یا هر نوع عدالتی وجود داشته ؟ این نهایت نادانی است .

ناشناس۱۳۸۸/۰۳/۱۵ ۱۳:۴۱

قابل توجه جنابعالی
دوستان اصللاح طلب هم پوشش ندادن خوب
بابا ملت خوابشون میاد
دو روز بود که نخوابیده بودند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.