آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

مهریه سنگین همسر ثروتمندترین مرد روسیه

ناتالی با ارائه دادخواستی به دادگاه خانواده اعلام کرده این مهریه تنها بخش کوچکی از قرارداد مهریه است و همسر سابقش باید نیمی از سهام شرکت خود را به نام او بزند.

مهریه سنگین همسر ثروتمندترین مرد روسیه
ناتالی با ارائه دادخواستی به دادگاه خانواده اعلام کرده این مهریه تنها بخش کوچکی از قرارداد مهریه است و همسر سابقش باید نیمی از سهام شرکت خود را به نام او بزند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، ناتالی با ارائه دادخواستی به دادگاه خانواده اعلام کرده این مهریه تنها بخش کوچکی از قرارداد مهریه است و همسر سابقش باید نیمی از سهام شرکت خود را به نام او بزند.

 پیش از این طلاق هارولد هام از همسرش و پرداخت مهریه یک میلیارد دلاری، رکورد بیشترین مهریه را داشته است. این در حالی است که ثروتمندترین مرد روسیه که ثورت باد آورده او به 15 میلیارد دلار می رسد، نیز پس از جدایی از همسرش با درخواست مهریه 7 میلیارد دلاری وی مواجه شده است.

ولادیمیر پوتانین چهارمین مرد ثروتمند روسیه و کارآفرین، بازرگان و مدیر ارشد اجرایی روس است، که مالک اصلی و رییس هیئت مدیره شرکت اینتروس می‌باشد. او همچنین بزرگترین تولید کننده نیکل در جهان است و 30 درصد نوریلسک نیکل در حال حاضر در اختیار وی قرار دارد که ارزشی بالغ بر 30 میلیارد دلار دارد. او سال گذشته پس از 30 سال زندگی مشترک از ناتالی پوتانین جدا شد و برای مهریه مبلغ 250 هزار دلار درماه و حق استفاده از املاک شهرهای مسکو، لندن و نیویورک را به وی داد.

این در حالی است که ناتالی اعلام کرده این مهریه تنها بخش کوچکی از قرارداد مهریه است و همسر سابقش باید نیمی از سهام شرکت خود را به نام او بزند.

براساس قوانین خانواده در روسیه، نیمی از ثروتی که بعد از ازدواج به زوج برسد به زوجه تعلق می گیرد.

درصورتی که ناتالی موفق به دریافت مهریه اش شود قادر خواهد بود دوبار تیم نیویورک یانکیز، چهاربار کاخ باکینگهام و 14 سوپر جت ایرباس خریداری کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۲۱ ۰۸:۳۰

مهریه؟... مگه اونا مسلمان هستن که مهریه داشته باشن؟؟؟!!!!

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۲۱ ۰۷:۴۹

ای خدا یه پولی به ما بده یه عقلی به این روس کودن!

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۲۱ ۰۷:۳۶

الان دقیقا از کجا فهمیدین ثروتش بادآورده ست؟؟؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۲۱ ۰۰:۴۱

لفظ مهريه اينجا اصلا جالب نيست. سي سال با هم زندگي كردند و همسر نصف مالي رو كه در مدت زندگي هر دو به دست اوردند ميخواد

ناشناس۱۳۹۴/۰۳/۲۱ ۰۰:۲۹

خوب اینکه اسمش مهریه نمیشه. قانونشون اینه که هر چی بعد ازدواج به دست میارند مال هردوشونه.چه ربطی به مهریه داره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.