رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبربورس آمریکا هم‌رنگ جمهوری‌خواهان شد
4بازدید
۰

کسب 15 درصد رأی از حوزه انتخابیه شرط نمایندگی شد

نمایندگان مردم در مجلس با در نظر گرفتن و کسب 15 درصد رأی نمایندگان از حوزه های انتخابیه شان به عنوان شرط نمایندگی موافقت کردند.

به گزارش خانه ملت، نمایندگان در نشست علنی امروز (یکشنبه 31 خردادماه) مجلس شورای اسلامی، در جریان رسیدگی به طرح یک فوریتی استانی شدن حوزه های انتخابیه انتخابات مجلس شورای اسلامی با ماده 7 این طرح با 153 رأی موافق، 27 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 221 نماینده حاضر موافقت کردند.

براساس ماده 7 این طرح از هر حوزه انتخابیه موجود استان نامزد یا نامزدهایی که حداقل 15 درصد آراء صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه موضوع تبصره ذیل ماده یک این قانون را کسب کرده و بالاترین رأی را در کل استان به دست آورده اند، نماینده یا نمایندگان استان از آن حوزه انتخابیه محسوب می شوند.

در تبصره این ماده آمده است: در صورتی که حدنصاب در این ماده، برای یک یا چند کرسی به دست نیاید نامزد یا نامزدهایی که بیشترین رأی را نسبت به سایر نامزدهای آن حوزه انتخابیه در سطح استان کسب کرده باشند به عنوان نماینده یا نمایندگان استان از آن حوزه انتخابیه به مجلس راه می یابند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.