آخرین خبرپیشنهاد رسمی تراکتور به سرمربی سابق پرسپولیس
2بازدید
۰

پيرواني: درخشان هرجا کم می آورد پای پروین را وسط می کشد

مربي تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به حرف و حديث‌هاي بسيار در چند روز گذشته گفت: با مدرك و پرونده در دادگاه حرف خود را اثبات خواهم كرد و به همين منظور همراه وكيلم در حال انجام كارهاي قانوني هستم.

افشين پيرواني در گفت‌وگو با ايلنا گفت: هنوز شكايتي از من مطرح نشده و به طور رسمي نيز حكمی به من ابلاغ نشده است اما اگر چنين اتفاقي بيفتد به شدت از آن استقبال خواهم كرد و در دادگاه همراه با مدارك و شاهدانی كه دارم به تمامي شايعات پاسخ خواهم داد.

وي تصريح كرد: متاسفانه برخي از افراد نام پيشكسوتان پرسپوليس از جمله علي پروين را مي‌برند تا براي خود وجهه‌اي دست و پا كنند. به نظر من علي‌پروين كه خود يكي از اسطوره‌ها و بزرگان پرسپوليس است بهتر از هر كس ديگري شاگردان خويش را مي‌شناسد و مي‌داند فردي چون درخشان هر جا كه كم بياورد از نام او استفاده مي‌كنند.

پيرواني افزود: از خود درخشان در مورد پرسپوليس بپرسيد تا خيلي از مسائل از زواياي تاريك اين جريان روشن شود. تا به امروز بسياري از بزرگان پرسپوليس با من تماس گرفته‌اند و تشكر كرده اند، واقعيت اين است که من به دنبال بازارگرمي نبوده و نيستم و اگر چيزي مي‌گويم با سند و مدرك است.

وي افزود: حقيقت هيچ ‌وقت پنهان نمي‌ماند و مي‌خواهم با صداقت هر آنچه كه اتفاق افتاده را مطرح كنم البته پيشكسوتان و بزرگان پرسپوليس به من لطف دارند اما بايد ديد در نهايت چه خواهد شد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.