آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
3بازدید

عراق حمله تروریست ها به شرق الرمادی را دفع کرد

نیروهای عراقی حمله گروه تروریستی داعش به منطقه «الخالدیه» در 23 کیلومتری شرق الرمادی را از سه محور دفع کردند و پرشماری از آنان را به هلاکت رساندند.

به گزارش «تابناک»، یک مقام امنیتی در استان الانبار روز جمعه گفت: در این حمله، ده ها تروریست کشته و زخمی شدند.

وی افزود: نیروهای امنیتی اخیرا گزارش هایی دریافت کرده بودند که نشان می داد، داعش برای حمله به شهر الخالدیه و تصرف آن، نیروهای خود را در سه محور شامل الفلوجه، الرمادی و جزیره الخالدیه بسیج کرده است.

وی که خواست نامش فاش نشود گفت: نیروهای امنیتی با کمک نیروهای عشایری درپی حمله به مراکز تجمع داعش و درگیری با آنها،ده ها تن از عناصر داعش را به هلاکت رساندند و تهاجم آنها به شهر الخالدیه را نیز خنثی کردند.

نظامی عراقی افزود: نیروهای پلیس نیز توانستند چهار دستگاه خودروی داعش را در نزدیکی الخالدیه منهدم کنند.

فرماندهی عملیات الانبار روز چهارشنبه اعلام کرده بود که نیروهای امنیتی و بسیح مردمی برای ورود به شهر الرمادی آماده می شوند.

این فرماندهی همچنین خاطرنشان کرده بود که آماده آغاز عملیات نظامی برای پاکسازی الرمادی و کل استان الانبار از لوث گروه تروریستی داعش است.

ارتش عراق در چند ماه اخیر توانسته است با کمک نیروهای داوطلب مردمی و عشایری، پیروزی هایی را به دست آورده و برخی شهرها را از وجود تروریست ها پاکسازی کند.

گروه تکفیری- تروریستی داعش که با حمایت غرب و کشورهای همپیمان آمریکا ایجاد شده، جنایت های هولناکی را در سوریه و عراق مرتکب شده است. این گروه با اشغال برخی مناطق تاکنون هزاران نفر را به قتل رسانده و سبب آوارگی صدها هزار نفر شده است.


ایرنا

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.