آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

رادار جدید پدافند هوایی با بُرد ۱۰۰۰ کیلومتر

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی برد رادار جدید این قرارگاه را حدود هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: این یک رادار راهبردی است که در یکی از نقاط راهبردی کشور نصب و راه اندازی می شود.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی برد رادار جدید این قرارگاه را حدود هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: این یک رادار راهبردی است که در یکی از نقاط راهبردی کشور نصب و راه اندازی می شود.

به گزارش فارس، امیر فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیا(ص) طی روزهای اخیر از رونمایی جدیدترین رادار پدافندی در دهم شهریور ماه خبر داده بود.

وی امروز صبح نیز در حاشیه نماز عید سعید فطر، برد این رادار را حدود هزار کیلومتر عنوان کرد و افزود: این یک رادار راهبردی است که در یکی از نقاط راهبردی کشور نصب و راه اندازی می شود.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: تعداد پروازهای عبوری از کشور از 900 فروند در دو سه ماه گذشته امروز به 1300 فروند در طول 24 ساعت شبانه روز رسیده که این نتیجه امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.