آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
3بازدید
۰

زمین لرزه شهرستان قیر فارس را لرزاند

زمین لرزه شهر قیر در استان فارس خسارتی در پی نداشت.

زمین لرزه شهرستان قیر فارس را لرزاند
زمین لرزه شهر قیر در استان فارس خسارتی در پی نداشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ اشکان کاظمی فرماندار قیروکارزین گفت : زمین لرزه ای به بزرگی چهار و دو دهم ریشتر امروز شهرستان قیر و کارزین را لرزاند.

فرماندار قیر و کارزین ادامه داد: با توجه به مقاوم سازی منازل در شهرها و روستاهای شهرستان قیروکارزین، به نظر می رسد که زلزله هایی با این شدت دیگر عامل ایجاد خسارت در این شهرستان نخواهد بود.

کاظمی افزود: در کمیسیون ماده 100 شهرداری ها در شهر قیر، تاکید بسیاری بر موضوع رعایت مقررات و اصول فنی ساخت و سازها صورت می گیرد و با ناظران ساختمانی متخلف در این زمینه برخوردهای جدی صورت می گیرد.

شبکه لرزه نگاری شیراز وابسته به مرکز لرزه نگاری کشوری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران پنجشنبه اعلام کرد: کانون این زمین لرزه به مرکزیت قیر در موقعیت 28.27درجه عرض شمالی و 52.91درجه طول شرقی به ثبت رسیده است.

قیر و کارزین به مرکزیت قیر در 169کیلومتری جنوب غربی شیراز واقع شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.