آخرین خبرایران و عمان در مسیر تفاهم برای بازگشایی هرمز؟
3بازدید
۰

150 اسپانيايي به داعش در سوريه و عراق پيوستند

گزارش‌های سرویس‌های اطلاعاتی و دفتر‌‌‌ سازمان امنیت اطلاعات اسپانیا از پیوستن حدود 150 تروریست به گروه تکفیری صهیونیستی داعش در سوریه و عراق حکایت دارد.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «العالم»، این گزارش‌ها همچنین از افزایش حضور زنان و کودکان در میان افرادی خبر داد که در اسپانیا جذب این گروه شده اند.

خبرگزاری (سوریه) «سانا» به نقل از روزنامه اسپانیایی «ا ب ث» اعلام کرد، این افراد به گفته منابع اطلاعاتی جهت تبدیل شدن به انتحاری یا برده و کنیز به داعش ملحق می شوند.

روزنامه مذکور افزود: تاکنون دلایلی در اثبات حضور تروریست‌های اسپانیایی در گروه‌های تروریستی مالی و لیبی وجود ندارد.

«ا ب ث» به نقل از گزارش‌های اطلاعاتی، از ادامه اعزام تروریست‌ها از اسپانیا به سوریه و عراق خبر داد و تأکید کرد، این روند به صورت کند ادامه دارد به گونه ای که اسپانیا تاکنون در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی از نظر شمار اعزام نیرو و همکاری اتباع این کشور با سازمان‌های تروریستی کمترین آمار را دارد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.