آخرین خبرچرخش تاریخی رأی‌دهندگان آمریکایی!
1بازدید

دادگاه مصر سه خبرنگار شبکه الجزيره را گناهکار شناخت

قاضی دادگاه گفت این خبرنگاران بدون مجوز دست به تبلیغات سو زدند. طبق قانون اتباع خارجی می توانند به کشورشان فرستاده شوند.

دادگاه مصر سه خبرنگار شبکه الجزیره را گناهکار شناخت.

به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، این سه خبرنگار در محاکمه مجدد به سه سال زندان محکوم شدند. این خبرنگاران همه اتهامات مبنی بر تهیه و پخش اخبار نادرست و غلط را رد کرده اند. پیتر گرسته (Peter Greste) یکی از این خبرنگاران در ماه فوریه آزاد و به استرالیا فرستاده شد.

کمی بعد از صدور این حکم گرسته حکم دادگاه را ناعادلانه و غیراخلاقی و نادرست توصیف کرد. او گفت مدرکی برای اثبات این اتهامات وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار این شبکه صدور این حکم برای بسیاری غیرمنتظره بود. قبل از شروع دادگاه گمانه زنی ها مجازاتی کمتر را پیش بینی می کرد.

قاضی دادگاه گفت این خبرنگاران بدون مجوز دست به تبلیغات سو زدند. طبق قانون اتباع خارجی می توانند به کشورشان فرستاده شوند.

محمد فهمی یکی دیگر از این خبرنگاران هم دارای پاسپورت کانادایی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.