آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

واکنش اوباما به عکس پدر و فرزند ایرانی

انتشار عکسی از یک پدر ور فرزند ایرانی در صفحه فیسبوک یک عکاس آمریکایی موجب شد تا رئیس جمهور ایالات متحده نسبت به ان واکنش نشان دهد.

انتشار عکسی از یک پدر ور فرزند ایرانی در صفحه فیسبوک یک عکاس آمریکایی موجب شد تا رئیس جمهور ایالات متحده نسبت به ان واکنش نشان دهد.

به گزارش مهر به نقل از کامپلکس، «باراک اوباما» رئیس جمهور آمریکا، در اظهار نظری که برای عکس یک پدر و پسر ایرانی در فیسبوک نوشت، نوع دوستی نوجوان تبریزی را «الهام بخش» خواند.

واکنش اوباما به عکس پدر و فرزند ایرانی

در این عکس حکایت نوجوانی روایت می شود که به گفته پدرش، در پنج سالگی هنگام بردنِ میوه های خریداری شده به سمت خانه، همه آنها را به رهگذران می بخشد.

واکنش اوباما به عکسی از ایران

اوباما در زیر این تصویر نوشته است: امیدوارم این مرد جوان هرگز تمایلش را برای کمک به دیگران از دست ندهد. من هم به تلاش هایم برای ساختن جهانی بهتر، که همه جوانان مشابه او به استحقاق واقعی خودشان برسند، ادامه خواهم داد.

عکسی که رئیس جمهوری آمریکا برای آن نظر نوشته در صفحه پرطرفدار «آدم های نیویورک» منتشر شده که عکاس آن به ایران سفر کرده است.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۵۰

درودبرانسانیت وخوبی

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۳۱

درضمن مارک ذاکربرگ مالک فیسبوک هم به این مطلب لایک زده .

علی عزیزی۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۲۷

اوباما! تو جیبه ما رو نزن خواهشا، ساختن جهانی بهتر با داعش و وهابیت و یهودی پیش کش!

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۲۵

زنده باد وطنم ايران
و شادباشند همه هموطنانم

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۱۵

عجب حکایت غریبی!

عباس صفوی۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۱۲

ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان ، آقای اوباما ، تو را به جان تمامی عزیزانت ، به هرچی که برات مقدسه ، دست از ساختن این جهان بردار .
آیه کریمه قرآن در وصف ایشان می فرماید : هل ادلکم بالأخسرین اعمالا ، الذین ضل سعیهم فی الحیواه الدنیا و هم یحسبون انهم یحسنون صنعا .

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۹:۱۰

واقعاً جهانی بهتر در یمن ، عراق ، سوریه ، بحرین ، فلسطین و ..... کاملاً مشهود است . ایشان لطف بفرمایند از این تلاشها دیگر نکنند .

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۸:۵۷

آقای اوباما شما دارید جهانی را به نظر خودتان می سازید که برای شما زورگویان نامرد غربی بهتر است نه برای مردم جهان

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۸:۴۷

شاید حرف مفت زده باشه ولی خداییش قشنگ گفته!!!

لیلا۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۸:۴۴

احسنت به اوباما

ایرانی۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۸:۳۸

لایک

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۸:۲۵

اقاي اوباما لطفا شما براي ساختن جهاني بهتر كاري نكنين كه نتيجه آن در عراق و سوريه و افغانستان مشخص .

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۸:۰۸

افتخار میکنم به ایران و ملت بشر دوست ایران. افتخار میکنم به برادرم که به عنوان همراه این عکاس در این سفر کنار او بود. اری زنده باد ایران.

شایان از اسکو۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۷:۵۰

یاشاسین آذربایجانیم

یاشاسین ایرانیم

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۷:۴۰

درود بر شرف و غیرت ایرانی . آقای اوباما هم یک وقتایی جالب می شه.

ناشناس۱۳۹۴/۰۶/۱۴ ۰۷:۲۴

پس میبینید که استفاده بجا از شبکه های اجتماعی از ده ها سازمان عریض و طویل رسانه ای و تبلیغاتی موثرتراست.
آنوقت همیشه دنبال روشهای فیلتر و ... هستیم.
درود بر این نوجوان شایسته ایرانی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.