آخرین خبردستور وزیر دفاع برای ارتقای معیشت نیروهای مسلح
4بازدید
۰

واتیکان از توافق هسته‌ای ایران اعلام حمایت کرد

اسقف پل گالاگر، وزیر خارجه واتیکن، گفت: "در منطقه‌ای که مناقشات بسیاری در آن از پیش وجود دارد، دستیابی به توافقی درباره یک مسأله مهم گامی مهم است که گفتگو و همکاری در دیگر مسائل را نیز ارتقاء می‌بخشد."

در آستانه سفر پاپ فرانسیس اول به آمریکا، واتیکان از برنامه جامع اقدام مشترک اعلام حمایت کرد.

به گزارش تسنیم، وزیر خارجه کلیسای کاتولیک، در بیانیه‌ای که در نشست آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرائت کرد به حمایت از تفاهم هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 پرداخت.

اسقف پل گالاگر، وزیر خارجه واتیکن، گفت: "در منطقه‌ای که مناقشات بسیاری در آن از پیش وجود دارد، دستیابی به توافقی درباره یک مسأله مهم گامی مهم است که گفتگو و همکاری در دیگر مسائل را نیز ارتقاء می‌بخشد."

وی در ادامه افزود: "در این ارتباط، یک بار دیگر باید تأکید شود که راه‌حل مناقشات در خاورمیانه، که باید در سطوح جهانی و منطقه‌ای به آن پرداخته شود، گفتگو مذاکره است نه رویارویی."

گالاگر گفت: "واتیکان از مشارکت آژانس در راستی‌آزمایی و نظارت بر تعهدات هسته‌ای ایران بر اساس برنامه جامع اقدام مشترک استقبال می‌کند."

واتیکان پیشتر اعلام کرده بود که با "دید مثبت" به تفاهم هسته‌ای ایران می‌نگرد اما اظهارات جدید نشان از حمایت کامل واتیکان از برجام دارد.

هفته آینده پاپ فرانسیس در جلسه مشترک کنگره آمریکا شامل نمایندگان مجلس و سناتورها سخنرانی خواهد کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.