آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

سرگئی لاوروف:

آمریکا و روسیه‌برای‌مبارزه‌با‌داعش‌همکاری‌می‌کنند

وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که با وجود اختلاف‌های موجود میان آمریکا و روسیه، روسای جمهوری دو کشور به همکاری برای مبارزه با داعش تمایل دارند.

آمریکا و روسیه‌برای‌مبارزه‌با‌داعش‌همکاری‌می‌کنند
وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد که با وجود اختلاف‌های موجود میان آمریکا و روسیه، روسای جمهوری دو کشور به همکاری برای مبارزه با داعش تمایل دارند.

به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه پس از دیدار با «جان کری» همتای آمریکایی خود در مقر سازمان ملل، گفت که با وجود اختلاف نظر‌های موجود میان واشینگتن و کرملین، روسای جمهوری آمریکا و روسیه، برای مبارزه با داعش تمایل زیادی به همکاری دارند.

لاوروف همچنین اعلام کرد که آمریکا برای مبارزه با داعش در خاک سوریه به اجازه شورای امنیت سازمان ملل احتیاج دارد و اکنون درحال نقض قوانین بین‌المللی است.

کری نیز پس از دیدار با لاوروف گفت: «به نظر من مهم‌ترین مساله این است که تلاش‌های تمام کشور‌ها برای مبارزه با داعش هم‌آهنگ شده نیست.»

یک منبع آگاه در هیات روسیه گفت که جان کری و لاوروف قرار است در صورت لزوم مجددا در حاشیه نشست سالانه مجمع عمومی سازمان ملل، دیدار کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.