خاکپور: باید با اختلاف 6 گل عربستان را می بردیم
سرمربی تیم امید ایران در خصوص تساوی مقابل عربستان گفت:مطمئنم که همه از تماشای این بازی خوب و با کیفیت لذت بردند. تیم ما به مراتب بهتر از حریف کار کرد و انتخاب دروازهبان عربستان به عنوان بهترین بازیکن زمین، گواه بر این ادعاست. بازیکنان ما موقعیتهای زیادی را از دست دادند و می توانستیم با اختلاف پنج یا شش گل برنده بازی باشیم.
خاکپور در خصوص اینکه شاید این تساوی منجر به حذف از مسابقات غرب آسیا شود، گفت: به هرحال این هم بخشی از بازی فوتبال و مسابقات است اما این یک واقعیت بزرگ در فوتبال است که تیم برتر زمین همیشه برنده نیست. البته هنوز چیزی تمام نشده است. ما به هیچ وجه ناامید نیستیم و باید منتظر نتایج سایر مسابقات بود.
سرمربی تیم امید در پاسخ به این سوال که گروه بندی و برنامه مسابقات به ضرر ایران بوده، گفت: این اتفاقات به هیچ وجه جدید نیست و همیشه در این بخش آسیا شاهد چنین برنامه ریزیهایی بودهایم! در اکثر مواقع برنامه ریزی بازی ها طوری بود که تیم ما همیشه منتظر نتایج سایر بازی ها بوده است و امیدوارم مسوولان برگزاری مسابقات در آینده برنامه ریزی بهتر و عادلانه تری داشته باشند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
1
1
الان اگر بعد از گل دوم دفاع كرده بوديد خوشحال بوديد
الان اگر بعد از گل دوم دفاع كرده بوديد خوشحال بوديد
اگر را با مگر تزویج کردند ، از او فرزندی آمد کاشکی نام
باز بارک الله به دروازه بان عربستان .به هر حال تبریک بابت نتایج خوبی که گرفته اید امیدوارم ممتد باشد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.