آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
0بازدید

عاقبت دریافت‌کنندگان پول‌پارکینگ درمراسم نوروزی

به گفته مدیر مجموعه ورزشی آزادی افرادی که در روز تشییع جنازه مرحوم نوروزی از مردم پول پارکینگ گرفته اند از کار اخراج شده اند.

به گفته مدیر مجموعه ورزشی آزادی افرادی که در روز تشییع جنازه مرحوم نوروزی از مردم پول پارکینگ گرفته اند از کار اخراج شده اند.

به گزارش خبرآنلاین، روز جمعه کسانی که برای تشییع جنازه هادی نوروزی به ورزشگاه آزادی رفته بودند با یک اتفاق عجیب روبرو شدند،اینکه از آنها برای ورود به ورزشگاه پول پارکینگ گرفته شد!

این اتفاق واکنش های زیادی را به همراه داشت.به همین دلیل فرهاد نیکو خصال مدیر مجموعه ورزشگاه آزادی روی خط برنامه نود آمد تا در این باره توضیحاتی بدهد.او در ابتدا گفت:«بعد از قطعی شدن مراسم نوروزی به درخواست باشگاه پرسپولیس ما مشغول فراهم کردن مقدمات شدیم.آقای گودرزی وزیر ورزش هم تاکید زیادی داشتند تا این مراسم به نحو احسن انجام شود.ما باید کارهای زیادی انجام می دادیم از نظافت ورزشگاه گرفته تا فراهم کردم سکو برای مهمانان.ضمن اینکه باید با نیروی انتظامی،اورژانس و آتش نشانی هم هماهنگی های لازم را انجام می دادیم.»

نیکو خصال ادامه داد:«در روز این مراسم سالن دوازده هزار نفری را انجمن "ان ای"رزرو کرده بودند و قرار بود در پیست آزادی هم مسابقات اتوموبیلرانی برگزار شود به همین دلیل پارکینگ غربی را در اختیار آنها قرار داده بودیم.باید بگویم آنهایی که از مردم پول اضافی گرفته اند از کار اخراج شده اند.»

نیکو خصال در ادامه گفت: «ما یک کارگروه تشکیل دادیم تا این موضوع را بررسی کنیم.کسانی که پول پارکینگ داده اند می توانند مراجعه کنند و پول خودشان را پس بگیرند.آنهایی هم که نیامدند قرار بر این شده تا هزینه شان را صرف امور خیریه کنیم.یک کار دیگر هم که قرار است انجام شود این است که در بازی پرسپولیس و صبا 8500 فضای پارکینگ مجموعه ورزشی آزادی به صورت رایگان در اختیار هواداران قرار خواهد گرفت.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Alex۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۱۶:۰۲

1

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۱۰:۱۹

نمي فهمم! ورزشگاه آزادي كه به پرسپوليس تعلق نداره كه بابت بزرگداشت و يا برپايي مراسم تدفين همه چيز مجاني باشه.
وقتي هم شهرداري استفاده از مترو و وسايل عممومي پاركينگ و غيره رو بابت مناسبت ها مجاني ميكنه بابتش مصوبه دريافت ميكنه. نمي دونم چرا ما چنين تفكرات احساسي داريم. ممنونم از افرادي كه بابت مراسم كاپيتان با اخلاق پرسپوليس مراسمي رو در ورزشگاه ترتيب دادند ولي اين به معناي مجاني بودن خدمات نيست. به اميد روزي كه اين كشور از دست واكنش ها و انتظارات احساسي رهايي پيدا كنه.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۰۹:۴۸

به شرط اینکه دوباره چند روز دیگر نیارندشون سر کار.

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۰۸:۵۶

چه جالب. الان کی خوشحال شد؟ نوروزی خدامیارز هم راضی نیست کسی از کارش اخراج بشهخ

ناشناس۱۳۹۴/۰۷/۱۴ ۰۸:۱۲

واااا بنده خداها ؟؟!! فكر نكردم هادي نوروزيم راضي باشه با مرگش چند نفر از نون خوردن بيوفتن ، بخدا خدا را خوش نمياد برشون گردونين ، اونا به وظيفه اشون عمل كردن ، پول كه تو جيب خودشون نميرفته، سر از خود نميگرفتن هم اخراجشون ميكردن ،نكنيد اين كارا خدا خوشش نمياد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.