آخرین خبرپیروزی ۴ چهره ضد اسرائیلی در مجلس نمایندگان آمریکا
1بازدید

آلمان انفجارهاي مرگبار در آنکارا را محکوم کرد

مرکل با ابراز نگرانی و ناراحتی در خصوص دو انفجاری که به کشته شدن دست‌کم 86 نفر در پایتخت ترکیه منجر شد، همچنین گفت مطمئن است که دولت ترکیه و همه جامعه ترکیه در این لحظه متحد می شوند.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان در خصوص حمله ای مرگبار در ترکیه علیه یک تجمع صلح که روز شنبه روی داد، ابراز نگرانی کرد و آن را حمله ای به « حقوق مدنی، دموکراسی و صلح»‌ خواند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، مرکل در پیام تسلیتی برای احمد داود اوغلو نخست وزیر ترکیه اعلام کرد :«‌ در صورتی که نشانه های حملات تروریستی تایید شود، آنگاه موضوع اقداماتی بزدلانه است، که به طور مستقیم علیه حقوق مدنی، دموکراسی و صلح است».

مرکل با ابراز نگرانی و ناراحتی در خصوص دو انفجاری که به کشته شدن دست‌کم 86 نفر در پایتخت ترکیه منجر شد، همچنین گفت مطمئن است که دولت ترکیه و همه جامعه ترکیه در این لحظه متحد می شوند.

فرانک والتر اشتاینمایر وزیر امور خارجه آلمان نیز در بیانیه ای جداگانه اعلام کرد عاملان این حملات در ایجاد فضایی از بیم و هراس و ارعاب پیش از انتخابات یکم نوامبر نباید موفق شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.