ستارگان ژاپن در حسرت گلزنی به ایران

با اینکه ژاپن بازیکنان سرشناس و ستاره زیادی دارد اما ستارگان این تیم معمولا در گلزنی به ایران ناکام می مانند.
کد خبر: ۵۳۹۰۳۸
|
۲۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۰ 13 October 2015
|
3447 بازدید
|
۱

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که ستارگان ایران مثل برومند، شیرزادگان، ناصر محمدخانی، دایی، هاشمیان و خداداد عزیزی سابقه گشودن دروازه ژاپن را دارند اما بین ستارگان ژاپن گلزنی به ایران، حسرتی قدیمی بوده است.

 لازم به ذکر است، از ستارگان ژاپنی در پست های هافبک، نفراتی چون اندو، ایهادا، کاواگوچی، ناکازاوا، ناکامورا، تاکویا تاکاگی، و تاگاهارا دروازه ایران را باز نکرده و تنها کازویوشی میورا موفق به گشودن دروازه ایران شده است، البته ستارگانی چون ماکوتوهاسبه، شینجی اوکازاکی، یوتو ناگاتوما و ... در سال های اخیر به تیم‌ملی ژاپن پیوسته اند، سال هایی که بین 2 تیم بازی ملی وجود نداشته است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۷/۲۱
چه تيتر و مطلب بيهوده اي ! . . بديهي است كه ستارگان قديمي چه در ايران و چه در ژاپن در ديدارهاي رودررو گل زده اند و ستاره هاي فعلي در دو تيم چون با هم بازي نكرده اند به يكديگر گل نزده اند . از كرامات شيخ ما چه عجب . . .
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟