آخرین خبرهشدار روسیه درباره هرگونه حمله مجدد به ایران
1بازدید

مدیرکل سلامت وزارت بهداشت عنوان کرد؛

افزایش نرخ موالید در کشور

مدیرکل سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه باید میزان باروری کلی به ۲.۱ به ازای هر ۱۰۰۰ زن برسد، گفت: در حال حاضر میزان باروری کلی ۱.۹ است.

مدیرکل سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه باید میزان باروری کلی به ۲.۱ به ازای هر ۱۰۰۰ زن برسد، گفت: در حال حاضر میزان باروری کلی ۱.۹ است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد اسماعیل مطلق افزود: از ۱۴ بند سیاست های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری ۵ بند آن مربوط به وزارت بهداشت است که بلافاصله پس از ابلاغ آن، از اردیبهشت سال گذشته با همکاری سازمان ها و دستگاه های مختلف، این سیاست ها در کشور اجرایی شده است.

وی تصریح کرد: به رغم ادعای برخی جمعیت شناسان مبنی بر کاهش موالید، اما در سال گذشته در کشور یک میلیون و ۵۳۰ هزار تولد ثبت شد که ۶۵ هزار نفر بیش از انتظار ما به جمعیت اضافه شدند.

مدیر کل سلامت خانواده، جمعیت و مدارس وزارت بهداشت از افزایش ۳ درصدی موالید در ۶ ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: میزان ازدواج نیز در این مدت افزایش پیدا کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.