آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

سپاهان به قعرنشین هم نه نگفت

با این تساوی سپاهان برای ششمین بازی متوالی از کسب پیروزی باز ماند تا شایعه اخراج حسین فرکی به گوش برسد.

تیم استقلال اهواز پس از چندین هفته شکست بالاخره ترک عادت کرد و مقابل تیم پرستاره سپاهان درآخرین دیدارهفته یازدهم لیگ برتر، مساوی گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، در این دیدار شاگردان بحران زده حنطه که مدتهاست هیچ پول و دستمزدی بابت بازی شان نگرفتند در حالی که یک گل از میهمان قدرتمند خود عقب بودند، در دقیقه 80 موفق شدند بازی را به تساوی بکشانند تا این مسابقه با نتیجه تساوی یک بر یک به پایان برسد و سپاهان همچنان روی دور ناکامی گام بردارد.

دقیقه 25 بازی سانتر مهدی شریفی را محمدرضا خلعتبری به گل تبدیل کرد و دقیقه 80 بازی فرزاد آشوبی از روی نقطه پنالتی گل تساوی تیمش را به ثمر رساند.با این تساوی سپاهان برای ششمین بازی متوالی از کسب پیروزی باز ماند تا شایعه اخراج حسین فرکی به گوش برسد.

با این نتایج استقلال اهواز همچنان با 6 امتیاز در انتهای جدول قرار دارد. سپاهان هم 17 امتیازی شد و جای سایپا را در رده ششم جدول گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.