آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
0بازدید
۰

اسکوچیچ: هرهفته مقابل بازیکنان خودم بازی می‌کنیم!

دراگان اسکوچیچ پس از شکست یک برصفر تیمش برابرملوان بندرانزلی در نشست خبری حاضر شد و گفت: متأسفم برای تیم خودم که با توجه به شرایط آب وهوا و زمین مسابقه بسیار تلاش کرد اما نتوانست نتیجه بگیرد. قبل از بازی بازیکنانی مانند وکیا و جماعتی را از دست دادیم و در اواسط نیمه اول این دیدارهم خالدی نتوانست به بازی ادامه دهد. گلی که حسین ماهینی به ثمر رساند در این مسابقات تعیین‌کننده بود.

سرمربی فولاد خاطرنشان کرد: چهار پنج بازی را با توپ‌های بچه‌گانه به حریفان واگذار کردیم. یک بازی را با پنالتی که داور اعلام کرد باختیم، در بازی دیگر گل به خودی زدیم، بار سوم امروز بود که با یک ضربه از راه دور دروازه‌ مان باز شد در مجموع می‌توانم بگویم امسال تا کنون شانس با ما یار نبود.

اسکوچیچ با بیان اینکه نمی‌توانم هیچ ایرادی به بازیکنانم بگیرم افزود: از بازیکنانم مخصوصاً اکبر ایمانی تشکر می کنم . تا جایی که من می‌دانم ملوان همیشه همینگونه بازی می‌کند. برخی کارها را باید ابتدای فصل انجام می‌دادیم که اینگونه نشد شاید برخی فکر می‌کردند من جادوگر باشم اما اینگونه نیست و من مربی هستم. ما هشت بازیکن خود را از دست دادیم که حالا آنها در تیم‌های ملوان و تراکتورسازی بازی می‌کنند. اگر فولاد چهار بازیکن سرباز در اختیار می‌گرفت جایگاه ما بهتر از این بود.

اسکوچیچ با بیان اینکه ما هر هفته مقابل بازیکنان خودمان بازی می‌کنیم، اظهار داشت: ما کارخانه بازیکن‌سازی نداریم و فکر می‌کنم تعادل تجاری در بازار نقل وانتقالات وجود ندارد یعنی برخی راحت بازیکن می‌گیرند و برخی خیلی باید بگردند تا بازیکن مد نظرشان را پیدا کرده و جذب کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.