آخرین خبریک نفتکش متخلف در شرق تنگه هرمز سوخت
1بازدید

هشدار حریری به اسرائیل

"سعدالدين حريري" نخست وزير لبنان از جامعه جهاني خواست تا اسراييل را نسبت به پيامدهاي خطرناک هر نوع تهديد ضد امنيت و حاکميت لبنان آگاه کنند.

به گزارش ایرنا، "بنيامين نتانياهو" نخست وزير رژيم صهيونيستي روز يکشنبه در باره احتمال شرکت حزب الله در کابينه جديد لبنان هشدار داد و گفت: هر نوع حمله حزب الله به اسراييل از خاک لبنان مسوول آن دولت حريري است.

حريري روز دوشنبه در برابر هيات هاي خارجي و ديپلماتيک افزود: نخست وزير اسراييل از هر فرصت براي دخالت در امور لبنان و ارسال پيام منفي عليه لبنان و دولت آن استفاده مي کند.

وي افزود: اظهارات نخست وزير اسراييل عليه لبنان وارونه جلوه دادن حقاق و واقعيت ها است، زيرا اين لبنان است که سال ها مورد تجاوز اسراييل قرار داشته و هنوز بخش هاي از خاک آن در اشغال اسراييل است.

حريري گفت: اين لبنان است که روزانه حاکميت و تماميت ارضي آن مورد تعرض اسراييل است و اسراييل روزانه حريم هوايي و دريايي و زميني لبنان را نقض مي کند و بر خلاف قطعنامه 1701 شوراي امنيت سازمان ملل با شبکه هاي خود به جاسوسي در خاک لبنان مشغول است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.