آخرین خبرجمله معنادار ترانه علیدوستی در وداع با پدرش
1بازدید

پیشنهاد عجیب یک کاندیدای مجلس به علی دایی

این فرد به سرمربی صبای قم گفته بود که من در فوتبال استان بوشهر زحمات زیادی کشیده‌ام و ممنون می‌شوم که در مصاحبه‌های‌تان به این موارد اشاره کنید.

سرمربی تیم صبای قم در زمان حضورش در بوشهر با پیشنهاد عجیب یکی از کاندیداهای مجلس شورای اسلامی در این شهر روبه رو شد.

به گزارش تابناک ورزشی، علی دایی که برای شرکت در یک همایش سفری کوتاه مدت به شهر بوشهر داشت دراین سفر با پیشنهاد عجیبی از سوی یکی از افرادی که قصد دارد کاندیدای مجلس شورای اسلامی بشود روبرو شد.

پیشنهاد عجیب یک کاندیدای مجلس به علی دایی

دراین سفر یکی از افرادی که گفته می‌شود قصد دارد در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی در حوزه بوشهر - گناوه و دیلم کاندیدا شود طی درخواستی عجیب از علی دایی تقاضا کرد تا وی در مصاحبه هایش از او به نیکی یاد کند! فارس نوشته که این فرد به سرمربی صبای قم گفته بود که من در فوتبال استان بوشهر زحمات زیادی کشیده‌ام و ممنون می‌شوم که در مصاحبه‌های‌تان به این موارد اشاره کنید.

دایی نیز که متوجه شده بود این فرد قصد بهره برداری تبلیغاتی از وی را دارد در پاسخ به این پیشنهاد صریح برای تبلیغ اظهار داشت: من تا به حال پلکان تبلیغاتی کسی در انتخابات نشده و نخواهم شد و اگر شما هم کار خوبی برای مردم کرده‌اید مطمئن باشید آنها فراموش نمی‌کنند. نمی‌خواهم با حرف های من حتی یک رای ناحق نصیب کسی شود و ضمن اینکه همیشه گفته‌ام از کارهای سیاسی همیشه دوری می‌کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۷ ۰۲:۱۹

نمي دونم چرا بعضي ها در نطرات بي ادبي مي كنن
اگه شما از كسي خوشتان نيايد مجوز بي احترامي نداريد

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۱۸:۴۱

خاک بر سرت که میخوای به واسطه اون مرتیکه برای خودت رای جمع کنی

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۱۰:۲۶

لطفاً بزرگ سازی نکنید

ایران سرفراز۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۱۰:۰۵

درود بر اسطوره فوتبال ایران.
به تو افتخار می کنیم علی آقا

رهاموزیک۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۹:۵۲

خوب همین شد براش تبلیغ...
هرچند معکوس ...ولی بالاخره این فرد به کمک این خبر مارک شد

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۹:۳۴

کار درست همینه

حسيني۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۹:۲۰

احسنت به اقاي دايي

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۹:۰۷

احسن شهریار عزیز. دلاور مرد واقعی.

یوسف۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۷:۴۴

دمت گرم.

دایی مجید۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۷:۱۱

ای ول دایی

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۶ ۰۰:۱۱

رضازاده بود حتما یه پولی میگرفت و شروع به چاخان گفتن میکرد.

فریدون۱۳۹۴/۰۸/۱۵ ۲۳:۱۰

درود به شرفت علی خان

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۵ ۲۲:۳۰

این از حالا دنبال پله ساختن از این چهره و اون چهره هست ، فردا خدایی ناکرده وارد مجلس بشه ، چکار خواهد کرد ؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۸/۱۵ ۲۲:۰۶

دمت گرم دایی جون

هموطن۱۳۹۴/۰۸/۱۵ ۲۱:۲۹

زنده باد دايي

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.