آخرین خبرپایان فرار قاتل طلافروش در کمتر از ۷۲ ساعت
2بازدید
۰

دولت دهم اقدامی برای میادین مشترک نز انجام نداد

عضوکمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه اقدام موثری در دولت گذشته برای توسعه و برداشت از میادین مشترک نفت و گاز انجام نداد، گفت: اولویت سرمایه گذاری‌های جدید باید در جهت توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز باشد.

سیدحسین دهدشتی درگفت‌وگو با خبرنگار خانه ملت،با اشاره به وضعیت میادین مشترک نفت گاز،گفت: "بیژن نامدار زنگنه" وزیر نفت بر این موضوع تاکید کرده و مجلس هم، همواره در زمان تصویب بودجه تاکید کرده است که اولویت سرمایه گذاری باید در جهت توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز باشد.

دولت گذشته سرمایه گذاری موثری برای توسعه میادین مشترک نفت و گاز انجام نداد

نماینده مردم آبادان درمجلس با بیان اینکه زیرا هر لحظه و هر ساعتی که عقب بیافتیم عملاً از سرمایه‌های کشور هدر می‌رود، ادامه داد: دولت گذشته سرمایه گذاری جدی و موثری برای توسعه میادین مشترک نفت و گاز انجام نداد؛ البته اقداماتی شکل گرفت، ولی درحد امضای تفاهمنامه مانده و به نتیجه نرسید.

وی افزود: فکرنمی کنم اقدام موثری برای توسعه میادین مشترک انجام شده باشد و دولت یازدهم باید با توجه با اهمیت این میادین و برداشته شدن تحریم‌ها باید توسعه میادین مشترک را در دستور کار خود قرار دهد.

دهدشتی تصریح کرد: البته بخشی از توسعه میادین مشترک به بحث قرارداد‌ها مربوط می‌شود که ممکن است اشکالاتی نیز در قراردادها وجود داشته باشد و باید قراردادها را به نوعی تنظیم کرد که هم سود سرمایه گذار تامین شود و هم منافع ملی کشور لحاظ شود.

عضوکمیسیون انرژی مجلس گفت: باید سرمایه گذاری جدید درصنعت نفت را به سمت توسعه میادین مشترک سوق داد و این جزو اولویت‌های وزارت نفت چه درگذشته و چه در زمان حال بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.