آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
1بازدید
۰

محاکمه «شیخ سلمان» به ۱۴ دسامبر موکول شد

مقام‌های قضایی بحرین اعلام کردند که محاکمه دبیر کل جمعیت الوفاق تا اواسط ماه آینده میلادی به تعویق افتاده است.

محاکمه «شیخ سلمان» به ۱۴ دسامبر موکول شد
مقام‌های قضایی بحرین اعلام کردند که محاکمه دبیر کل جمعیت الوفاق تا اواسط ماه آینده میلادی به تعویق افتاده است.

به گزارش ایلنا به نقل از الوقت، مقام‌های دادگاه عالی بحرین امروز -پنجشنبه – اعلام کردند که دادگاه «شیخ علی سلمان» دبیر کل جمعیت الوفاق در این کشور به ۱۴ دسامبر آینده موکول شده است.

عدم تکمیل هیات مقام‌های قضایی مسئول و همین طور حضور نیافتن سلمان در دادگاه تجدیدنظر از دلایل به تعویق افتاده روند رسیدگی به پرونده وی اعلام شد.

شاهدان اعلام کردند که دبیر کل جمعیت الوفاق در دادگاه حضور نداشت و دلیل عدم حضور وی هنوز مشخص نشده است.

شیخ سلمان ۲۸ دسامبر گذشته و در پی رهبری اعتراض‌ها به برگزاری انتخابات پارلمانی در ماه نوامبر و تحریم این انتخابات، بازداشت شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.