آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

ادعای بمب‌گذاری در هواپیما، در فرودگاه منچستر

پلیس انگلیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که دو نفر در فرودگاه منچستر به دنبال ادعای بمب گذاری در یک فروند هواپیمای متعلق به خطوط هواپیمایی «ایزی جت» را دستگیر کرده است.

پلیس انگلیس عصر پنجشنبه اعلام کرد که دو نفر در فرودگاه منچستر به دنبال ادعای بمب گذاری در یک فروند هواپیمای متعلق به خطوط هواپیمایی «ایزی جت» را دستگیر کرده است.

به گزارش ایرنا، یک سخنگوی پلیس منچستر در بیانیه ای گفت که یک فروند هواپیمای متعلق به خطوط هواپیمای انگلیسی «ایزی جت» که عصر روز پنجشنبه از فرودگاه منچستر عازم مراکش بود، پس از آنکه یک مسافر مدعی شد که بمبی در کیفش دارد، از مسافران تخلیه شد.

پلیس منچستر گفت: نیروهای امنیتی پس از بازرسی این هواپیما هیچ چیز مشکوکی را پیدا نکردند اما پس از آن، دو مرد که 45 ساله و 46 ساله هستند، در این ارتباط با ادعای دروغین بازداشت شده اند.

شرکت هواپیمایی «ایزی جت» نیز در بیانیه ای تایید کرد که به درخواست پلیس انگلیس پرواز این هواپیما به دلایل امنیتی متوقف و از مسافرانش خواسته شد از آن خارج شوند.

شرکت هواپیمایی «ایزی جت» تصریح کرد که این شرکت هر گونه تهدید امنیتی را جدی گرفته و امنیت پرواز برای آن دارای اولویت است.

در همین حال سخنگوی فرودگاه منچستر گفت که بعد از تکمیل بازرسی های امنیتی، این هواپیما به سمت مراکش پرواز کرده است.
تاکنون گزارشی درمورد هویت افراد دستگیر شده در این رابطه منتشر نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.