رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرکلاهبرداری زیرکانه دو صهیونیست در آمریکا با هوش مصنوعی
18بازدید
۴

صدو چهل و پنجمین «به اضافه تابناک»؛

از کشف حجاب تازه چمن‌ماه تا دست دادن معتمدآریا با یک مرد / ویدیوی لحظات حذف رضازاده از تاریخ وزنه‌برداری/فروش بچه: فقط 200هزار تومان!

روس‌ها طرفداران اردوغان را منجمد می‌کنند! / طرز تهیه فست فود داعش! / نیم‌نگاهی به دومین نامه رهبر انقلاب به جوانان غرب / یک کمدی-موزیکال درباره اوضاع زنان عربستان، از دیگر ویدیوهای این بسته خبری است. «به اضافه تابناک»، شنبه تا چهارشنبه به استثنای تعطیلات رسمی رأس ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان روی خروجی «تابناک»‌ قرار می‌گیرد

از کشف حجاب تازه چمن‌ماه تا دست دادن معتمدآریا با یک مرد / ویدیوی لحظات حذف رضازاده از تاریخ وزنه‌برداری/فروش بچه: فقط 200هزار تومان!
یک کمدی-موزیکال درباره اوضاع زنان عربستان / از ویدیوی کشف حجاب چمن‌ماه در فیلم ماهواره‌ای تا جنجال دست دادن معتمدآریا با یک مرد
«به اضافه تابناک»، بسته ویدئویی «تابناک» است که برای صدو چهل  و پنجمین روز منتشر می‎‌شود؛ بسته‌ای که روایتی از متن و حاشیه سیاست، اقتصاد، فرهنگ و ورزش با لحنی متفاوت است و سوژه‌های مختلف با تکیه بر فیلم، صوت و تصاویری که دیده‌ و ندیده‌اید، در قالبی تازه و بدیع در «تابناک» عرضه می‌شود.

«به اضافه تابناک»، شنبه تا چهارشنبه به استثنای تعطیلات رسمی رأس ساعت ۲۰:‌۰۰ برای مشاهده مخاطبان روی خروجی «تابناک»‌ قرار می‌گیرد؛ بسته‌ای که با همراهی شما و نظریات سازنده‌تان و تصاویر و ویدیوهای جذابی که ارسال می‌کنید، برای عموم مخاطبان جذاب‌تر خواهد شد.

در صدو چهل و پنجمین «به اضافه تابناک»، روس‌ها طرفداران اردوغان را منجمد می‌کنند! / یک کمدی-موزیکال درباره اوضاع زنان عربستان / طرز تهیه فست فود داعش! / نیم‌نگاهی به دومین نامه رهبر انقلاب به جوانان غرب / از ویدیوی کشف حجاب چمن‌ماه در فیلم ماهواره‌ای تا جنجال دست دادن معتمدآریا با یک مرد / پسر روسی که رضازاده را از صحنه حذف کرد / فروش بچه در تهران: 200 هزار تومان، 5 دقیقه!

یک کمدی-موزیکال درباره اوضاع زنان عربستان / از ویدیوی کشف حجاب چمن‌ماه در فیلم ماهواره‌ای تا جنجال دست دادن معتمدآریا با یک مرد

ضمن تشکر از مخاطبان بسته ویدئویی تابناک که با نظریاتشان، ما را در بهبود همراهی کردند، برای ارسال اخبار، ویدیوها، صوت‌ها و تصاویر ویژه این مجموعه ویدئویی، می‌توانید با ایمیل plus@tabnak.ir در تماس باشید.

ویدئو با کیفیت پایین برای پخش قرار داده می‌شود؛ اما می‌توانید نسخه‌های با کیفیت و حجم بالاتر در دو سطح متوسط و بالا را دانلود و تماشا کنید. ذکر این نکته ضروری است، با توجه به نامفهوم بودن متن آیتم‌های مختلف این بسته تصویری، برای آن گروه از مخاطبان که ‌سرعت اینترنت پایینی دارند‌، فایل صوتی بسته نیز قرار داده می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۰۹ ۰۰:۰۳

اخه دست دادن فاطمه معتمد اریا با فروش بچه به قیمت 200هرار تومن یکیه تازه اولی ظاهرا خیلی مهمتره تا ...

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۰۸ ۲۳:۱۴

اتابناک جان شما غم طرفداران اردوغان را نخورید.مگه 20 سال پیش که گاز نبود مگه یخ بستن که حالا ببندن؟

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۰۸ ۲۳:۰۷

یه عده از هموطنان چقدر ناراحت شدن از اینکه رضازاده رکورد رو از دست داده!!!

حامد۱۳۹۴/۰۹/۰۸ ۲۲:۴۴

آقا دومین باره می گم، 20 دقیقه رو بدون صدا میشه با کیفیت hd کرد 35 مگ من کردم با صدا هم نهایت 60 مگ نه 100 مگ دیگه ، مارو انداختین از این قسمت . . . کدک های جدیدو بررسی کنید و روی هاستتون بارگذاری کنید درایوراشو

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.