آخرین خبرسپاه: انهدام و رهگیری و یک فروند پهپاد MQ1 در قشم
1بازدید
۰

دستورالعمل راهنمای ملی تجویز داروی آنفلوانزا

تهیه بدون نسخه این دارو ممنوع است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، از ابلاغ دستورالعمل راهنمای ملی تجویز داروی آنفلوانزا به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد.

دکتر محمد مهدی گویا در ارتباط با توزیع داروی «اوسلتامی ویر» در داروخانه های کشور، به خبرنگار مهر، گفت: تجویز این دارو می بایست فقط با نظر پزشک انجام شود و مصرف خودسرانه آن ممنوع است.

این در حالی است که توزیع داروی «اوسلتامی ویر» که از آن به عنوان داروی آنفلوانزا یاد می شود، از دو روز قبل در در سطح داروخانه های کشور آغاز شده است.

دکتر رسول دیناروندرئیس سازمان غذا و دارو، گفته است که توزیع داروی آنفلوانزا با دستور وزیر بهداشت و از محل ذخایر استراتژیک سازمان غذا و دارو انجام می شود.

این دارو به شکل کپسول ۷۵ میلی گرمی با تجویز پزشک برای درمان آنفلوانزا استفاده می شود.

رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت، با تاکید بر اینکه مصرف این دارو شرایط ویژه ای دارد، از ابلاغ دستورالعمل راهنمای ملی تجویز و مصرف داروی آنفلوانزا به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور خبر داد و گفت: تجویز این دارو فقط با دستور پزشک انجام می شود.

به گفته گویا، تهیه بدون نسخه این دارو ممنوع است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، از ابتدای فصل سرما تا کنون ۴۶ نفر بر اثر ابتلا به آنفلوانزا در کشور فوت کرده اند که همگی این افراد دارای بیماری زمینه ای بوده اند.

مهم ترین و کلیدی ترین راهکار پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا، رعایت بهداشت فردی و شستن دست ها با آب و صابون است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.