آخرین خبرتصویری از فوزیه فواد، ملکه مصری ایران در میانسالی
1بازدید

حاجی ایلامی دربند آل سعود آزاد شد

مدیر سازمان حج و زیارت ایلام گفت: حاجی بازداشت شده ایلامی پس از تحمل 72 روز اسارت در زندان های رژیم عربستان به زودی آزاد و به کشور باز می گردد.

مدیر سازمان حج و زیارت ایلام گفت: حاجی بازداشت شده ایلامی پس از تحمل 72 روز اسارت در زندان های رژیم عربستان به زودی آزاد و به کشور باز می گردد.

به گزارش تابناک ایلام ،غلامرضا ممیز اظهار کرد: پرونده رسیدگی به وضعیت حسین رحیمی حاجی بازداشت شده ایلامی مراحل نهایی خود را طی کرده و این فرد اوایل هفته آتی به کشور و استان ایلام مراجعت می کند.

وی افزود: با پیگیری های مداوم مسئولان ایرانی از جمله سازمان حج و زیارت پرونده اعتراضی حاجی ایلامی به واقعه تلخ و تاسف بار منا مختومه اعلام شده و تنها منتظر امضای تاییدیه قاضی پرونده است که امضای تاییدیه نیز در روزهای ابتدایی هفته جاری انجام می گیرد.

بجز حاجی بازداشت شده، در حادثه تلخ و غم انگیز منا، هیچ کدام از حجاج ایلامی آسیب ندیده و در سلامت وارد استان شدند.

119  نفر از حجاج استان ایلام امسال در قالب یک کاروان برای انجام مناسک حج به سرزمین وحی مشرف شدند

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.